Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

A'LaGaleryjka

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

A'LaGaleryjka

Postprzez arturo » 11 lipca 2004, o 17:05

arturo
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 czerwca 2004, o 08:28

Postprzez LEMUR » 11 lipca 2004, o 17:41

LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Postprzez lockoom » 11 lipca 2004, o 17:51

lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez platekr » 11 lipca 2004, o 17:54

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez lucas » 11 lipca 2004, o 20:31

lucas
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 448
Dołączył(a): 30 września 2002, o 20:22

Postprzez lockoom » 11 lipca 2004, o 22:54

Hmm, to chyba też raczej niedobry pomysł. To jak używanie armaty do zabicia komara :) Dla małych stron to się może sprawdzać, ale dla dużych serwisów - straszne obciążenie serwera.
lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez lucas » 11 lipca 2004, o 23:07

A widzisz problem w tym żeby to przerobić na skalowanie podczas uploadu?? w sumie kilka linijek do zmiany... a wyglądało na to że człowiek raczej dużego serwisu nie planuje.. a do mnałych sprawdza się genialnie.. wiem z autopsji.. sam na swojej stronce wykorzystuje.. a serwek chodzi tylko na jednym Xenonie :D
lucas
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 448
Dołączył(a): 30 września 2002, o 20:22

Postprzez lockoom » 11 lipca 2004, o 23:15

Przy uploadzie to co innego. Chociaż powiem szczerze, że i tak wolałbym to zrobić ręcznie :). Z drugiej strony gdyby to był naprawdę duży serwis... :)
lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

a okno nowe ?

Postprzez arturo » 12 lipca 2004, o 12:23

a jak moge ustawić - aby okno dostosowało sie do wymiarów zdjecia (w tym przypadku przygotowałem roz. 800x600) do tego, aby nowe okno nie zawierało pasków narzędzi, pasku z adresem .. itd ?
arturo
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 czerwca 2004, o 08:28

Postprzez Wydra707 » 12 lipca 2004, o 15:02

Wydra707
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 482
Dołączył(a): 1 października 2002, o 19:21

brawo !

Postprzez arturo » 12 lipca 2004, o 15:37

arturo
Jeszcze się uczę
Jeszcze się uczę
 
Posty: 19
Dołączył(a): 29 czerwca 2004, o 08:28

Postprzez Wydra707 » 12 lipca 2004, o 22:12

Wydra707
Znawca tematu
Znawca tematu
 
Posty: 482
Dołączył(a): 1 października 2002, o 19:21


Powrót do HTML i tworzenie stron WWW

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron