Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 20 sierpnia 2019, o 15:20

Nowości Nowości na Języki JavaScript i VBScript

Mapa strony Języki JavaScript i VBScript » Dział : Języki JavaScript i VBScript

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom związanym z językami JavaScript, VBScript i podobnym

onfocus

Więcej : onfocus | Wyświetlone : 6731 | Odpowiedzi : 1


Problem Div :( pomóżcie

Witam mam dosyć wielki problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić. Używam znacznikow < div > potrzebne mi to do loga chce umieścić zdjęcie ze słuchawkami w rogu ekranu. Wszystko ładnie pięknie tylko że jak zmieniam rozdzielczość to słuchawki zupełnie znajdują się w innym miejscu (position absoulte) Natomiast gdy używam pozycji relative to cały szablon się rozjedża. Proszę o pomoc stronka radia www.electro-club.info
Więcej : Problem Div :( pomóżcie | Wyświetlone : 6128 | Odpowiedzi : 1


js - input kontakt tel i email?

hej,
js - input 'kontakt tel' i 'email'.
potrzebuję sktyptu w js,
który w input 'kontakt tel'
gdy wpiszemy litery (tylko możliwość wpisania liczb)
to będzie alert 'że wpisz prawidłowy tel.'
a gdy błędny email (np. bez @) to alert 'nieprawidłowy email wpisz prawidłowy'
i w inpucie ograniczenie wpisywania znaków np. do 10.
to tyle...
dzięki:)
[email protected]
Więcej : js - input kontakt tel i email? | Wyświetlone : 3852 | Odpowiedzi : 0


kalkulator w js w formularzu???pomóżcie

hej,
mam pytanko,
jak zrobić w js
w formularzu taki rodzaj kalkulatora,
który by

-po wpisaniu w kolumnę
Ilość:
jakiejś liczby
po naciśnięciu buttona 'Przelicz'
przemnoży nam
zawartość kolumn
Cena * Ilość = Wartość
i w kolumnie Wartość i SUMA poda wynik...
-dodatkowo jeśli wybierzemy w polu wyboru
pole Firma kurierska (10.00)
to przyciskając ten sam button 'Przelicz'
oprócz
Cena * Ilość = Wartość + Koszt wysyłki(10) = 'RAZEM:' kolumna 'Wartość:'
a wynik tego mnożenia ...
Więcej : kalkulator w js w formularzu???pomóżcie | Wyświetlone : 7180 | Odpowiedzi : 4


zachowanie jak w select'cie

Więcej : zachowanie jak w select'cie | Wyświetlone : 4255 | Odpowiedzi : 2






[js]menu jak je edytowac ??

Więcej : [js]menu jak je edytowac ?? | Wyświetlone : 3872 | Odpowiedzi : 0


Sortowanie JS problem

Mam skrypt do sortowania tabeli ten sam co ten gość.(klik!) I mam takie pytanie: gdzie wstawić reverse() i co ma obejmować żeby sortowało na odwrót?(tzn. zamiast "abc" "cba")
Więcej : Sortowanie JS problem | Wyświetlone : 3868 | Odpowiedzi : 0


auto refresh

Jak zrobić takie coś.
Jest strona np. 'strona1.php' w niej jest link do otwarcia okienka popup.
Gdy okienko popup jest otwarte, a ktoś zamknie przeglądarkę ze stroną 'strona1.php' to kod w okienku popup ,zacznie zliczać czas np. 5min. po którym ponownie otworzy przeglądarkę ze stroną.
I jak to zrobić ?
Więcej : auto refresh | Wyświetlone : 3885 | Odpowiedzi : 0


 

Zaloguj


Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039

cron