Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies.
Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.
gdy sprawdzam stronke offline na dysku to zdjecia z folderu dev i jazz wyświetlaja sie bez problemu, jednak gdy wrzucam stronke na serwer to w dev.html przegladarka wyswietla, a ...
Witam mam małe kuleczki w menu które zmieniają się:
#menu a:hover {background-image: url('kolo2.gif');}
#menu a:visited {background-image: url('kolo3.gif');}
#menu a {display: block; text-decoration: none; border:1px solid #cc9966; color: #660000 ; background: url('kolo1.gif') 8px 50% no-repeat; padding:2px 5px 1px 30px; text-align: left;}
i jest problem ponieważ odświerzają się tylko na moim komputerze na innych wyglada tak jakby link był cały czas odwiedzony w moim przypadku brązowy.
Po ponownym wejściu na stronę cały czas jest odwiedzony.
Proszę o ...
Bardzo prosiłbym o opis jak zrobić cień obrazka jak na tej stronie http://www.pogotowiekomputerowe.p3.pl/ (cień dysku twardego). Najlepiej gdyby dało się to zrobić w Corelu.
Więcej :Cienie | Wyświetlone : 15783 | Odpowiedzi : 4
Czesc
Wycinam obiekt za pomoca Filter-Extrack.Kiedy obrysuje(narzedzie Edge Hightlighter) obiekt chce go wypełnic (narzedzie Fill Tool).Ale pojawia sie problem zamiast wypełnic tylko kolorem obiekt, wypełnia sie cały obraz i nie moge przenies postaci na inne tło.Dlaczego, moze cos przycisnełam?
Mam pytanie dotyczące wykorzystywania cudzej grafiki na stronach www.
Dokładnie chodzi mi o to, że pobieram grafikę ze strony autorskiej, bez zgody autora. Następnie wycinam niewielki fragment z pobranej grafiki i umieszczam go na swojej stronie. Nie czerpie żadnych zysków z tego faktu, strona na której zamieszczam fragment jest niekomercyjna, do własnego użytku, a wycięty fragment pełni jedynie rolę ozdobną.
Czy to jest legalne? Czy mogę tak postąpić i być w 100% legalnym?