Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 6 grudnia 2019, o 14:17

Nowości Nowości na Inne nasze programy

Mapa strony Inne nasze programy » Dział : Inne nasze programy

Galernik, SpamRebel, Mezzmo, Download Studio, Recover My Files / Photos, programy AVS Audio / Video Converter / Editor i inne.

Problem z podpisami do obrazków w wersji beta

Witam, zauważyłam, że po zainstalowaniu wersji beta przestały się wyświetlać na stronach z obrazkami (miniaturkami oraz dużymi) podpisy pod zdjęciami. Podpisy w dokumencie są, można je edytować, ale co z tego, skoro się nie pokazują w wygenerowanych galeriach. Sprawdzałam w różnych szablonach, i wszędzie jest to samo. Kiedy odinstalowałam wersję beta, wgrałam stabilną - utworzony w beta dokument pokazuje się z podpisami.
Nie wiem, czy to tylko mój problem, czy ktoś inny go też zauważył.
Więcej : Problem z podpisami do obrazków w wersji beta | Wyświetlone : 2233 | Odpowiedzi : 0


Recover My Files, Recover My Photos, Mezzmo, DownloadStudio

Nowe programy w naszej ofercie - wersje polskojęzyczne:

Recover My Files - Program do odzyskiwania danych. Przywraca pliki usunięte z kosza, utracone po formatowaniu, awarii lub zawieszeniu, a także po ataku wirusa lub trojana. Również z dysków i RAID. Nie wymaga specjalnej wiedzy. Łatwy w obsłudze
www.odzyskajpliki.pl

Recover My Photos - Program do odzyskiwania zdjęć, filmów, muzyki. Przywraca pliki usunięte z kosza, utracone po formatowaniu dysku karty pamięci. Nie ...
Więcej : Recover My Files, Recover My Photos, Mezzmo, DownloadStudio | Wyświetlone : 4578 | Odpowiedzi : 0


Brakująca biblioteka

Witam!

Mam następujący problem.
Używam Galernika do dłuższego czasu na XP. W chwili obecnej przesiadłem się na WIN7 i po instalacji Galernika przy uruchamianiu pojawia się komunikat o braku biblioteki libgfle311.dll .
W efekcie program się nie uruchamia.
Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
Więcej : Brakująca biblioteka | Wyświetlone : 3378 | Odpowiedzi : 3


Prośba o wypełnienie ankiety

Witam serdecznie!

Chciałabym zwrócić się do Państwa z prośbą o wypełnienie ankiety znajdującej się pod
linkiem:
http://www.e-inquiry.eu/ankiety/index.p ... 84&lang=pl

Ankieta skierowana jest do przedsiębiorców (właścicieli, ale również kadry zarządzającej
niższego i wyższego szczebla) z grupy mikro- oraz małych i średnich przedsiębiorstw
działających w Polsce.
Celem niniejszej ankiety, jest zbadanie potencjalnych szans i zagrożeń związanych z
wprowadzeniem waluty euro do obiegu w Polsce z perspektywy przedsiębiorstw, poziomu ich
przygotowania oraz ...
Więcej : Prośba o wypełnienie ankiety | Wyświetlone : 2657 | Odpowiedzi : 0


Publikacja zdjęć w wielkości oryginaknej

Jak zrobić by uzyskac 'trzecvi poziom', to znaczy np. po kliknięciu
na już powększone z miniaturki zdjęcie np.w formacie 640 x 640
lub na ikonke przy takim zdjeciu sie znajdujaca, uzyskac przekierowanie
do nowej strony gdzie juz bez schematu galerii (bo to byloby trudne
do osiagniecia przy roznego rodzaju wymiarach zdjecia) moc otrzymac
w noerj zakladce przegladarki zdjecue w formacie oryginalnym,
np. 4000 x 3000 punktow, tak, jak zostalo np. zrobione
z aparatu foto?
Więcej : Publikacja zdjęć w wielkości oryginaknej | Wyświetlone : 2557 | Odpowiedzi : 0


Nowy Galernik

Witam,

uaktualniłem Galernika do nowej wersji. W wersji poprzedniej miałem utworzony, dobrze działający szablon. W nowej wersji galeria utworzona w tym szablonie nie działa prawidłowo - przy próbie przejscia dalej z ostatniego dużego zdjęcia wyskakuje bład (w poprzedniej wersji powracał do miniatur).
W html-u występuje niewłaściwy zapis:

<a href="Powrót do listy miniatur" title="Następny"><img src="media/next.gif" onmouseover="if(document.images) this.src='media/next_over.gif'" onmouseout="if(document.images) this.src='media/next.gif'" border="0"></a>

a powinno być:

<a href="index.html" title="Powrót do listy miniatur" title="Następny"><img src="media/next.gif" onmouseover="if(document.images) this.src='media/next_over.gif'" onmouseout="if(document.images) this.src='media/next.gif'" border="0"></a> ...
Więcej : Nowy Galernik | Wyświetlone : 3752 | Odpowiedzi : 3


Galernik 1.4.0 - nowa wersja

Nasz drugi po Pajączku najpopularniejszy program – Galernik – służący do łatwego tworzenia galerii zdjęć i publikowania ich w sieci Internet, doczekał się nowego wydania. W nowej wersji sporo zmian oraz kilka nowych, atrakcyjnych szablonów.

Więcej informacji o nowej wersji.
Więcej : Galernik 1.4.0 - nowa wersja | Wyświetlone : 2405 | Odpowiedzi : 0


trojan w indeksach galerii

Ostatnio wszystkie indexy moich galerii zostały zaatakowane przez trojany. Systematyczna wymiana indeksów niewiele radzi. Co zrobic dalej?
Ponadto do każdego indexu w kilka godzin po przesłaniu dokleja się pewna wstawka, która systematycznie rozrasta się i zwiększają się kb. W jednej z galerii wielkość indexu wynosi 17 783, zaś na stronie jest już - 30 479. Program Kaspersky nie nazwał tego pliku wirusem.
Co to znaczy?
Pozdrawiam
Więcej : trojan w indeksach galerii | Wyświetlone : 7201 | Odpowiedzi : 1


kodowanie utf-8 w Galerniku

Więcej : kodowanie utf-8 w Galerniku | Wyświetlone : 2995 | Odpowiedzi : 0


Problem z licencją :( Vista

Kochani mam taki problem a dodzwonić sie nie moge , mianowicie na gołej viscie działa bez zarzutów po wprowadzeniu licencji, ale gdy kończyłem po formacie robić aktualizacje i wszystkie programy wgrywać powiedziałem sobie ach zobaczymy czy działa i tu zonk okazało sie ze mam testową wersje jezuuuuu myslałem ze mnie trafi bo specjalnie po to robiłem formata , a gdy drugi raz wprowadziłem juz nieodpala sie program :( ...
Więcej : Problem z licencją :( Vista | Wyświetlone : 3244 | Odpowiedzi : 1


 

Zaloguj


Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039

cron