Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 23 października 2019, o 10:51

Nowości Nowości na HTML i tworzenie stron WWW

Mapa strony HTML i tworzenie stron WWW » Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Co z tymi tabelami :D

Więcej : Co z tymi tabelami :D | Wyświetlone : 4402 | Odpowiedzi : 5


formularz z dwoma submitami

Więcej : formularz z dwoma submitami | Wyświetlone : 3933 | Odpowiedzi : 3


Tabele i przerwy miedzy rzedami

HEJ MAM PROBLEM ROBIE STRONKE NA 800x600 i mam 4 pociete elementy wysrodkowany naglowek (poziomy).Llewy pasek, cieniutki srodkowy, i prawy.No i ten layout chcialbym na tabelce zrobic (tzn. poprostu tylko tak potrafie jesli ktos zna lepszy sposob bardzo prosze)I tak naglowek jest w perwszym rzedie jako jedna komorka natomias te trzy paski w drugim kolejno lewy pozniej pusta kolumna na tekst cienitki srodkowy no i kolejna kolumna na tekst a na koncu lewy.I problem polega ...
Więcej : Tabele i przerwy miedzy rzedami | Wyświetlone : 3747 | Odpowiedzi : 3


atrybut target a xhtml 1.1

....................
Więcej : atrybut target a xhtml 1.1 | Wyświetlone : 4569 | Odpowiedzi : 3




Suwaki

Więcej : Suwaki | Wyświetlone : 3810 | Odpowiedzi : 2


Ikonka w pasku adresu

Jak zrobić takie cuś? Czytałem gdzieś że aby ikonka się wyświetlała trzeba daną stronę mieć w Ulubione, true or false :?:
Więcej : Ikonka w pasku adresu | Wyświetlone : 3392 | Odpowiedzi : 1


czy serwer on-line?

Więcej : czy serwer on-line? | Wyświetlone : 5297 | Odpowiedzi : 8


Menu rozwijane

Więcej : Menu rozwijane | Wyświetlone : 5242 | Odpowiedzi : 2


Proszę o radę

Co powinienem zmienić w tym przykładzie jak niżej aby kolejne podstrony otwierały się w tym samym oknie a nie tak jak teraz że przy każdym odnośniku otwiera się osobne okno

przykład:

<STYLE type=text/css>
.r { TEXT-DECORATION: none }
A:hover { BACKGROUND: #ffffff }
A:active { BACKGROUND: #ffffff }
</STYLE>

<BODY BGCOLOR="#FFFFFF" LINK="#0000FF" VLINK="#000080">
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
function anim(yp,yk)
{
if(document.layers) document.layers.top=yp;
else document.all.style.top=yp;
if(yp<yk) setTimeout('anim('+(yp+3)+','+yk+')', 20);
}
function start()
{
if(navigator.appName=="Netscape") {
document.napis.left=0
anim(-270,120)
}
else ...
Więcej : Proszę o radę | Wyświetlone : 3755 | Odpowiedzi : 3


 

Zaloguj


Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039

cron