Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Teraz jest 16 października 2019, o 15:09

Nowości Nowości na HTML i tworzenie stron WWW

Mapa strony HTML i tworzenie stron WWW » Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom jezyka HTML i Flash oraz tworzeniu stron WWW.

Wycena strony

Ile powinienem zawołać za zrobienie strony firmowej
strona bedzie składała się z działów O firmie Kontakt Sprzęt/Asortyment Cennik
Więcej : Wycena strony | Wyświetlone : 4106 | Odpowiedzi : 2


NO!!! frameBorder, NO!!! frameSpacing

Ale się zawiesiłem ;)
Nie mogę wywalić przerwy miedzy ramkami ( przy okazji: czym się rózni frameborder od framespacing?)
Już to wcześniej zrobiłem parę razy, ale dziś - niewychodzi - niewiem czemu - czy może dlatego że na stronach ładowanych do ramek są obrazki większe niż wielkośc ramek??
A w ogóle efekt brak przerw między ramkami osiągnąłem wcześniej dopiero jak Definicję Typu Dokumentu dla stron ładowanych do ...
Więcej : NO!!! frameBorder, NO!!! frameSpacing | Wyświetlone : 5983 | Odpowiedzi : 11


Jak zrobić ten przeklęty dowload??????

:twisted: Bardzo proszę bo się cały czas denerwuję jak zrobic ten przeklęty dowload????co?????
Błagam pomocy :shock:
Więcej : Jak zrobić ten przeklęty dowload?????? | Wyświetlone : 3462 | Odpowiedzi : 1


Co to jest za błąd ???

Więcej : Co to jest za błąd ??? | Wyświetlone : 3605 | Odpowiedzi : 1


odświeżanie obrazka z kamery

Co zrobić żeby obrazek z kamery internetowej odświeżał się na stronie !
obrazek przesyłany jest do pliku co 30s. pod tą samą nazwą, w kodzie strony zapisane jest automatyczne (co 30s. ) odświeżanie ale obrazek się nie zmienia
dopiero po kliknięciu na odśwież ładuje się nowy obrazek
i czy można w kodzie strony gdzie znajduje się obrazek z kamery zapisać parametry określające wielkość tej strony? np: 352/288
Więcej : odświeżanie obrazka z kamery | Wyświetlone : 9390 | Odpowiedzi : 8


ustawić wymiary okna przeglądarki

Więcej : ustawić wymiary okna przeglądarki | Wyświetlone : 3937 | Odpowiedzi : 1


"tańczący tekst" jako link

Witam !!!
Ułożyłem cos takiego ;) :

...<head>
<SCRIPT type="text/javascript">
var size = 17;
var speed_between_messages=1500 //in miliseconds
var tekst = new Array()
{
tekst = "tańczący tekst";
tekst = "tańczący tekst";

}
var klaar = 0;
var s = 0;
var veran =0;
var tel = 0;
function bereken(i,Lengte)
{
return (size*Math.abs( Math.sin(i/(Lengte/3.14))) );
}

function motor(p)
{
var output = "";
for(w = 0;w < ...
Więcej : "tańczący tekst" jako link | Wyświetlone : 3755 | Odpowiedzi : 1


problem z select

Czesc. Mam pytanie czy ktoś wie jak uzyskać w select tablicę. Chodzi mi o to że mam kilka rzeczy wpisanych do jednego option w select i chciałabym, jak rozwinę select, żeby pojawiały się te informacje w równych kolumnach.

Wizualnie mam coś takiego:
aaa bbbb cccc
a b c

A chciałabym mieć coś takiego:
aaa ||||||||||bbb ||||||||||cccc
a |||||||||||||b ||||||||||||||c


Kreski są tylko żeby pokazać o co mi chodzi.
Bardzo będę wdzięczna jak napisze mi ktoś ...
Więcej : problem z select | Wyświetlone : 3271 | Odpowiedzi : 1


Czsami nie pojawia się grafika (?)

Więcej : Czsami nie pojawia się grafika (?) | Wyświetlone : 3155 | Odpowiedzi : 1


Co to je srcOver?

Więcej : Co to je srcOver? | Wyświetlone : 3200 | Odpowiedzi : 1


 

Zaloguj


Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039

cron