Switch to full style

Teraz jest 16 maja 2025, o 07:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Dział artykułów DHTML

Czy można prosić o utworzenie na forum działu artykułów DHTML? (HTML, CSS, JavaScript, VBScript)
Jest tylko Grafika i rzeczy „server-side”.

Wrzuciłbym coś o JS i VBS, ale nie mam gdzie…

Pozdrawiam
Paweł
Więcej : Dział artykułów DHTML | Wyświetlone : 12020 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

dzielenie grafiki

witam, mam pytanko, chce zrobic w photoshopie grafike na strone, jakie zrobic wymiary zeby ta grafika byla na cała strone, i jakim programem mam ja pozniej podzilic, z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam
Więcej : dzielenie grafiki | Wyświetlone : 3668 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Slownik w Pajaczku 5.6.0.1

Więcej : Slownik w Pajaczku 5.6.0.1 | Wyświetlone : 4011 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Lini w PHp

Więcej : Lini w PHp | Wyświetlone : 4483 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Dynamiczny SELECT

Więcej : Dynamiczny SELECT | Wyświetlone : 11276 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pajączek w środowisku Windows Vista

Więcej : Pajączek w środowisku Windows Vista | Wyświetlone : 3461 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Serwer nie widzi strony

Witam
Mam do was pytanko. Stworzyłem miesiac temu stronę i bez problemu wstawiłem ją na serwer. Teraz gdy ją całą zaktualizowałem i chce ją podmienić są problemy bo serwer jej nie widzi. Wszystko jest tak samo ale nic nie mogę zrobić. Co mogłem źle zrobić że jej serwer nie widzi?
Więcej : Serwer nie widzi strony | Wyświetlone : 3301 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

problem ze skopiowaniem stronki z serwera

Witam!
Najpierw musze napisac,ze sa to moje pierwsze kroki z tym programem.
Posiadam swoja stronke internetowa, obslugiwana przez kogos innego.teraz chcialabym inny program sie tym sama, jednak juz na samaym poczatku napotkalam na problem ze skopiowaniem stronki.Nie iwm co wpisac w pozycji " ściezka pliku" nie wiem skad to wziac, gdzie znależć
Więcej : problem ze skopiowaniem stronki z serwera | Wyświetlone : 3598 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Wysylanie na mail!

Witam, chcialem spytac jak w PHP zrobic wysylanie zawartosci inputow na maila:

3 inputy

1 text
2 text
3 wyslij

i zawartosc 2 pól textowych zeby znalazly sie na moim mailu, jak to zrobic:( ??
bardoz tego potrzebuje
Więcej : Wysylanie na mail! | Wyświetlone : 7636 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039