Switch to full style

Teraz jest 18 maja 2025, o 09:03

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Czy te funkcje beda w new wersji Pajaczka?

Witam

Kiedys pisalem o sugestii wprowadzenia zawijania tagow html i skladni np. php ale odpowiedziano mi ze prace nad wersje ang. sa wazniejsze czycos w tym guscie.

Teraz mam kolejna propozycje... zapewne znacie srodowisko Delphi :> tak wiec moze byla by w new wersji funkcja podpowiedzi do kodu? Np. w delphi 2006 dziala to znakomicie. Dajmy na to takie PHP ... pisze sobie nazwe funkcji i zaczynam od image .. a program sam da podpowiedz ...
Więcej : Czy te funkcje beda w new wersji Pajaczka? | Wyświetlone : 3937 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Niekatywna funkcja podglądu...

Witam wszystkich użytkowników Pajączka :)
Mam przyjemność używania go od wersji 4.x.x. ...

Mam problem w wersji 5.5.1 Pro (winXP sp2, IE6, FF, O). Mianowicie chodzi o wyłączoną opcję Podglądu aktualnego dokumentu (wyszarzona duża ikonka -> lupa). Nie wiem czemu tak jest -> chciałbym by opcja ta działała. Bez problemu działa podgląd w zdefiniowanych przeze mnie zewnętrznych przeflądarkach (FF, O). Opcja Wbudowana przeglądarka w opcjach programu ustawiona ...
Więcej : Niekatywna funkcja podglądu... | Wyświetlone : 4564 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

ASP i plik XML jako kanal RSS

Więcej : ASP i plik XML jako kanal RSS | Wyświetlone : 3303 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

lista rozwijalna i suwaki

Więcej : lista rozwijalna i suwaki | Wyświetlone : 5056 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

przezoczyste tło w photoshop

Więcej : przezoczyste tło w photoshop | Wyświetlone : 14084 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

[php/mysql] Gdzie jest błąd ?

Więcej : [php/mysql] Gdzie jest błąd ? | Wyświetlone : 4290 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

opera wycina tekst

Więcej : opera wycina tekst | Wyświetlone : 5665 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

CSS + Div + Pozycjonowanie

Więcej : CSS + Div + Pozycjonowanie | Wyświetlone : 3662 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

ilość plików

Więcej : ilość plików | Wyświetlone : 4985 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

css + password

Więcej : css + password | Wyświetlone : 3741 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039