Switch to full style

Teraz jest 18 maja 2025, o 15:53

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

HTML Protect...

Więcej : HTML Protect... | Wyświetlone : 3137 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Flash jak zapisac

chcialem sobie wstawic na stronie menu zrobione we flashu i nie wiem jaki kod wpisać aby pokazywał to menu
Więcej : Flash jak zapisac | Wyświetlone : 15157 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

jakie to funkcje SQL?

Więcej : jakie to funkcje SQL? | Wyświetlone : 3090 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

InnoDb

Więcej : InnoDb | Wyświetlone : 3049 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Ocena Pajączka 5 NxG STANDARD

Bardzo dobry PROGRAM Z CIEKAWYMI FUNKCJAMI.CHODZI MI O PAJĄCZKA 5 NxG Standard BOX i zastanawiam się nad uaktualnieniem do wersji Profesional 5 NxG BOX posiadam takze książke pt.PAJACZEK 5 NXG Marka Reinowskiego i Rafała Płatka z CD , która jest bardzo pomocna przy tworzeniu stron www(witryn www)w systemie WINDOWS 98 bardzo mi się z tym programem dobrze pracuje( nad tworzeniem stron www) .Mirosław Leszczyński z ŁĘKNICY WOJ.lubuskie
Więcej : Ocena Pajączka 5 NxG STANDARD | Wyświetlone : 6284 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

nie ma tła

Więcej : nie ma tła | Wyświetlone : 6404 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Rozwijane menu

chcialem sie spytac jak zrobic takie menu jak jest na tej stronie
Więcej : Rozwijane menu | Wyświetlone : 6731 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

powrót do początku przy zmianie dokumentu

Mam pytanie, w pajączku mam otworzonych kilka dokumentów php, htm, itd
Zauwazyłem takie coś, że gdy przełączam między nimi to zawsze wracaja do początku. I tak :
dok1.php - edytuję w lini końcowej, np.323
zmieniam dok. na :
dok2.php - i edytuję w ....

Wracając do dok1.php , muszę szukać tej lini gdzie edytowałem bo całosc wyświetlania zaczyna się od początku.

czy w miarę dobrze wyjasniłem preblem.
więc ...
Więcej : powrót do początku przy zmianie dokumentu | Wyświetlone : 2824 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039