Switch to full style

Teraz jest 18 maja 2025, o 19:29

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Transakcje w MYSQL

Więcej : Transakcje w MYSQL | Wyświetlone : 5210 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Logowanie ?

Czy mozecie mi podpowiedziec jak napisac skrypt, ktory bedzie sie za mnie logowal na jakas strone www, znam zmienne LOGIN I PASS na stronie na ktorej chce byc automatycznie logowany.
Więcej : Logowanie ? | Wyświetlone : 4887 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

zabezpieczanie zdjęć przed kopiowaniem

mam taki problem:

mam stronę na której są zdjęcia i chciałabym zlikwidować menu narzędziowe obrazków, to które pojawia się w IE czy też Avancie kiedy kursor myszy znajduje się nad grafiką.

Pod Avantem nie działa próba wyłączenia tego menu, czyli:
<META HTTP-EQUIV="imagetoolbar" CONTENT="no">
Może można to jakoś rozwiązać stosując jakiś skrypt js lub coś innego.
Będę wdzięczna za wszelkie info
Więcej : zabezpieczanie zdjęć przed kopiowaniem | Wyświetlone : 6431 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Modyfikacja wiersza tabeli

Więcej : Modyfikacja wiersza tabeli | Wyświetlone : 5231 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mysql i kodowanie

Więcej : Mysql i kodowanie | Wyświetlone : 3736 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

2 pytania związanie z stroną

Więcej : 2 pytania związanie z stroną | Wyświetlone : 6053 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

[php] odświerzanie ???

Więcej : [php] odświerzanie ??? | Wyświetlone : 3762 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

Paski, serwery i wsparcie

Więcej : Paski, serwery i wsparcie | Wyświetlone : 2727 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039