Switch to full style

Teraz jest 19 maja 2025, o 11:55

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Mały problem z moją stroną

witam

Mam mały problem z moją stroną.

Po otwarciu mojej strony(w operze), wygląda dobrze, a jak dam przywrócenie w dół, i maksymalizuj, strona się rozwaliła.

Obrazek - dobrze w operze

Obrazek - zle w operze

Teraz w IE

Obrazek - strona w ie

Co mam zrobić w kodzie strony, lub dodać do strony?

Moja strona: http://lukasz-janik.webpark.pl
Więcej : Mały problem z moją stroną | Wyświetlone : 8152 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Propozycja skórek...

Więcej : Propozycja skórek... | Wyświetlone : 3013 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

skaszaniona oblsuga ftp w nowej wersji pajaka

witam,

prosze o pomoc. zainstalowalem nowa wersje programu i nie moge teraz zapisywac plikow na serwerze ftp. do tej pory nie bylo zadnego problemu. po aktualizacji pajaka jak chce zapisac zmiany w pliku na serwerze to pokazuje mi sie komunikat nastepujacej tresci:

Proba polaczenia z serwerem FTP nie powiodla sie!
Sprawdz, czy twoj serwer FTP pozwala na nawiazanie wiecej niz jednego polaczenia z pojedynczego adresu ip.

SSL: error 140770FC:SSL
routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO():unknown

---
serwer pozwala na nawiazywanie ...
Więcej : skaszaniona oblsuga ftp w nowej wersji pajaka | Wyświetlone : 13560 | Odpowiedzi : 20 | Dział : Pajączek 5 NxG

Link z podglądem

Witam nie zabardzo wiem gdzie to napisać więc to pisze tutaj. Chodzi mi o zrobienie linka którym będzie miniatura obrazka w czasie rzeczywistym czyli pokazywało się nabierząco coś w stylu wrapowanej strony ale jako miniatura lub po najechaniu mysząna link żeby się pokazał podgląd strony. Wiem że jest to możłiwe bo kiedyś czytałem na ten temat ale nie pokazali jak to zrobić :(
Więcej : Link z podglądem | Wyświetlone : 3094 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Prośba o nowy szablon

1.Proszę o przygotowanie zwykłego najprostrzego szablonu bez dodatków w postaci grafiki, kolorów - tylko ramki na zdjęcia i przycicki nawigacyjne.
2. W pajączku po zainstalowaniu Galernika po naciśnięciu przycisku Kreator grafiki otwiera się Galernik - niekoniecznie jest mi to potrzebne.( jestem bardzo początkującym użytkownikiem Waszych programów).
Więcej : Prośba o nowy szablon | Wyświetlone : 6227 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

strona w stronie

mam desing z tabelka w srodku i chce zeby sie tylko ta tabelka zmieniała po kliknieciu odnosniki do pod stron i zrobiłem to tak:
</script>
</form></td>
<td leftmargin="0" topmargin="0" valign="top"><p>
<iframe name="1" src="ws.html" width="607" height="500" scrolling="YES" frameborder="0" align=center marginwidth=0 marginheight=0 style="margin-top:15px"><br>
</iframe>
</p></td>
</tr>
</tbody>
</table>
</BODY>
</HTML>
to jest ta tabelka w ktorej ma sie zmieniac

<HTML>
<HEAD>
<META HTTP-EQUIV="Content-type" CONTENT="text/html; charset=iso-8859-2">
<META NAME="description" CONTENT="Numery telefonow">
<META NAME="keywords" CONTENT="Numery telefonow>
<META NAME="author" CONTENT=":)&">
<LINK ...
Więcej : strona w stronie | Wyświetlone : 9061 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Opera a lista numerowana

Witam serdecznie, mam problem z listą numerowaną w operze zamiast niej mam jakieś krzaczki, czy można to jakoś zmienić.
Więcej : Opera a lista numerowana | Wyświetlone : 6753 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

obrazek w nowym oknie - jak zrobić

Witam!
Szukałem, szukałem i jakoś trudno było mi się przekopać przez tę masę informacji na forum. Mam pytanie do bardziej doświadczonych webmasterów. Wybaczcie jesli to bardzo lamerskie pytanie.
Jak zrobić odnośnik w galerii - klikam na miniaturkę, która kieruje do właściwego obrazka i obrazek otwiera się, ale w okienku tak dużym jak duże jest zdjęcie.
Wszystko co próbowałem, powodowało otwieranie się dużej strony w przeglądarce, a takiego efektu nie chcę.
Chodzi mi oczywiście o rozwiązanie ...
Więcej : obrazek w nowym oknie - jak zrobić | Wyświetlone : 5181 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039