Switch to full style

Teraz jest 21 maja 2025, o 12:18

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Mac......

Mam szybkie pytanko. Stronka ktora tworzylem zgadza sie z wszyskimi przegladarkami VALID jest OK, natomiast jestem teraz w USA i chcialerm pochwalic sie znajomemu amerykaninowi. Mial laptopa i zainstalowany system MACINTOSH (nie wiem jak to sie pisze). W kazdym badz razie strona wyswietlala sie ale zwezona (bardzo). Jaka moze byc przyczyna.
Pozdrowienia z NY.....
Więcej : Mac...... | Wyświetlone : 3832 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Propozycja

Więcej : Propozycja | Wyświetlone : 10119 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Inne nasze programy

location.reload

Więcej : location.reload | Wyświetlone : 6460 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

ciekawy kawałek kodu

Więcej : ciekawy kawałek kodu | Wyświetlone : 6759 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

Problem z divami

Więcej : Problem z divami | Wyświetlone : 5789 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

SKRYPT MySQL

WITAM!!!
mam pytanko i szczerze licze ze moze ktos mi pomoze znalesc na nie odpowiedz. Mam do zrobienia prace kontrolna na zaliczenei przedmiotu bazy danych i mam do zrobienia baze dla hurtowni materialow budowalanych. Mozna w sumie powiedziec ze mam juz to gotowe.

ALE ... mam teraz inny problem. Moj wykladowca chce zebym mu oddal nie sama baze a skrypt ktory by zakladal taka baze na dowolnym komputerze.

Moje pytanie brzmi - Jak zrobic taki ...
Więcej : SKRYPT MySQL | Wyświetlone : 3798 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Menu DVD

Więcej : Menu DVD | Wyświetlone : 7269 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Podświetlanie nawiasów - Błąd

Więcej : Podświetlanie nawiasów - Błąd | Wyświetlone : 2638 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

sponsor

Więcej : sponsor | Wyświetlone : 8856 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Szukam serwera PHP

Więcej : Szukam serwera PHP | Wyświetlone : 4293 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039