Switch to full style

Teraz jest 25 maja 2025, o 16:06

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Małe przypadłości Pajączka

Więcej : Małe przypadłości Pajączka | Wyświetlone : 4023 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

leglane czy nie?

Więcej : leglane czy nie? | Wyświetlone : 3613 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Poprawcie system artykułów

1) Dlaczego skoro wymagacie sformatowania artykułu w HTML, system wyświetla wszędzie <br> :?: Wymaga to od autora pisania w jednej linii :idea:

2) Kopiując kod, kopiuje się od razu numerację wierszy :!: Dodatkowo znów to <br> :roll:

3) Przydało by się kolorowanie ...
Więcej : Poprawcie system artykułów | Wyświetlone : 5917 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Sesje w PHP

Więcej : Sesje w PHP | Wyświetlone : 13393 | Odpowiedzi : 20 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

"Kurs" HTML

Na pewnym forum jakiś lolek polecał kurs html: http://www.html-nauka.webpark.pl/
Dawno tak się nie uśmiałem :lol: :lol:
Sami patrzcie, ramki :shock: :lol:
Na dodatek DOCTYPE Transitional :lol:
24 błędy validatora ...
Więcej : "Kurs" HTML | Wyświetlone : 6777 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

dla was to pewnie proste :)

Witam!
jestem poczatkujacym jesli chodzi o sql'a i w zwiazku z tym mam pewnie dla was banalny problem a mianowicie:
mam daw pola pole wplata - float i pole saldo - float. wyswietlam wszystkie rekordy i wspomniane wyzej pola rowniez do tego momentu jest OK. natomiast probuje za pomoca nacisniecia przycisku dodać pole wplata do pola saldo we wszystkich rekordach. i jak narazie nici z moich prob. moze ktos podpowie jak lub przyklad jakiegos kodu ...
Więcej : dla was to pewnie proste :) | Wyświetlone : 4402 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Mały błędzik

Więcej : Mały błędzik | Wyświetlone : 5932 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

data w php

Więcej : data w php | Wyświetlone : 17701 | Odpowiedzi : 26 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039