Switch to full style

Teraz jest 8 czerwca 2025, o 06:36

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Zapisywanie bez pytania

Więcej : Zapisywanie bez pytania | Wyświetlone : 4738 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Katalog danych?

Więcej : Katalog danych? | Wyświetlone : 3710 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

blokada drukowania

Więcej : blokada drukowania | Wyświetlone : 10845 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Dla bardzo początkujących

Problem z licencją

Więcej : Problem z licencją | Wyświetlone : 2516 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Chcę umieścić na banerze...

Już o tym troszkę pisałem-ale zapytam raz jeszcze bo nie wiem jak to zrobić...
Chcę umieścić na banerze, który jest jpg'iem kilka odnośników do innych stronek itd.Baner ma kształt prostokąta.Jak to zrobić???Jak podzielić zdjęcie na wiele części???
Jak to wpisać w kodzie?Wiem jak umieścić jeden odnośnik ale nie wiem jak zrobić z wieloma???
pomórzcie mi?
Nie wiem jak to zapisać w html'u aby pojawiały się obok siebie odnośniki itd...
dzięki
Więcej : Chcę umieścić na banerze... | Wyświetlone : 3687 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Nawigator nie sortuje

Nawigator (ctrl+7).
Gdy mam plik php, w którym jest klasa, w nawigatorze pokazuje mi spis metod i zmiennych w porządku alfabetycznym (chwała mu za to :D) .
Jednak gdy mam plik php, w nim nie ma klasy tylko zestaw funkcji, nawigator pokazuje mi te funkcje w porządku występowania w pliku. Nie sortuje ich. Uważam, ze również powinien pokazywać je kolejności alfabetycznej (domyślnie lub dodać przycisk sortowania). ...
Więcej : Nawigator nie sortuje | Wyświetlone : 3184 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

RSS dodawanie wpisów

Więcej : RSS dodawanie wpisów | Wyświetlone : 7309 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

PHP - bezpieczne wylogowanie

Więcej : PHP - bezpieczne wylogowanie | Wyświetlone : 4649 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039