Switch to full style

Teraz jest 9 czerwca 2025, o 07:41

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

obrazek w ramce w css

Więcej : obrazek w ramce w css | Wyświetlone : 4845 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formularz bez użycia Outlooka

Hmm.. szukałem wszędzie ale sie nie dokopałem:
Stworzyłem formularz na stronce ale po jego wypełnieniu i kliknięci "Wyślij" użytkownikowi odpala się Outlook lub inny tego typu program i wysyła wypełniony formularz właśne przez niego.

Jak zrobić taki formularz (możę to jakaś funkcja?) żeby wysyłał tak poprostu bez udziału programu mailowego?

Znam jedynie html i bybym mega wdzięczny za gotowe szablony skryptów... :roll:
Więcej : Formularz bez użycia Outlooka | Wyświetlone : 7063 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kilka pytań...

Witam!

Po pierwsze: Czy da się ustawić tło niezależne od ramek?
Po drugie: Jak zrobić obramowanie ramek tylko z jednej strony?
Po trzecie: Jak zrobić rozwijane po najechaniu myszką albo po kliknięciu menu w ramce?
Po czwarte: Czy jest skrypt żeby wyskoczył komunikat żeby pobrać czcionkę?
Po piąte: Czy da się wyłączyć podkreślenie linków?

Z góry dziękuję!

Varth
Więcej : Kilka pytań... | Wyświetlone : 11244 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dla bardzo początkujących

XHTML 2.0

Na stronach internetowych jednego z najpoczytniejszych pism komputerowych ukazał się artykuł o XHTML-u 2.0. Z jego treści można wnioskować, że wersja 2.0 ukazała się w 2004 roku i stała się standardem. W komentarzu pod artykułem informacja o tym została podważona, w którym internauta wniósł sprostowanie, że XHTML 2.0 jest ciągle jeszcze tzw. "working draw" i standardem dopiero będzie bo... jeszcze nie istnieje. Podobno będzie istniał gdy zostanie ostatecznie zakończony i oznaczony jako RECOMENDATION. A jak ...
Więcej : XHTML 2.0 | Wyświetlone : 3094 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Edycja w Pajączku w menu kontekstowym

Więcej : Edycja w Pajączku w menu kontekstowym | Wyświetlone : 5023 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Pomocy 2

Więcej : Pomocy 2 | Wyświetlone : 2455 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

PHP i Mandrake (problem)

Więcej : PHP i Mandrake (problem) | Wyświetlone : 4548 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

płynna podmian obrazkow

Więcej : płynna podmian obrazkow | Wyświetlone : 4701 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Komputer Świat 7/2005

Więcej : Komputer Świat 7/2005 | Wyświetlone : 6478 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039