Switch to full style

Teraz jest 10 czerwca 2025, o 08:09

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Supełek sie nie uruchamia

Więcej : Supełek sie nie uruchamia | Wyświetlone : 18557 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Inne nasze programy

5.4.0 Synchronizacja serwisu

W zakładce Ustawienia synchronizacji w nowej wersji nie działa mi przycisk oczyszczania serwisu - menu tak jakby się rozwija ale lista rozwijana jest pusta.

To tylko u mnie tak, czy może błąd w najnowszej wersji :?:
Więcej : 5.4.0 Synchronizacja serwisu | Wyświetlone : 2823 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Co zrobić jeśli....... ???

Cze !

Jestem tu pierwszy raz i na pewno nie ostatni, zwracam się z prośbą o pomoc do innych użytkowników ponieważ mam problem

Otóż gdy wchodze do Win Xp wszystko jest ok ale po paru minutach lub po zamknięciu jakegoś programu komp mi się RESETUJE i tak w kółko !! Nie wiem dlaczego tak się robi ??

Proszę o pomoc !! Z góry dzieki
Więcej : Co zrobić jeśli....... ??? | Wyświetlone : 8674 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

rozmieszczenie elementów strony za pomocą <div> i <

Witam.

Mój problem polega na tym, że próbuję rozmieścić elementy strony za pomocą znaczników <div> i <span> oraz stylów.

Niby wszystko jest ok, w Operze i IE działa pięknie, lecz Firefox rozwala stronę jeszcze piękniej.

Przykład: www.drex.za.pl/divy/

W jaki sposób to rozwiązać? To już jest kolejna wersja, więc jeśli znajdziecie w kodzie jakieś "artefakty" po poprzednich to sorki...
Więcej : rozmieszczenie elementów strony za pomocą <div> i < | Wyświetlone : 4764 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

pomógł Pajaczek

czesc. Czy moge bez zadnych przeszkód zamiescic obrazek "pomógł Pajaczek" na swojej stronie. Jezeli tak to gdzie moge znalezc ten obrazek.??????
Więcej : pomógł Pajaczek | Wyświetlone : 3765 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Radio internetowe

Jak zrobić aby na stronie była wyświetlana liczba uzytkowników słuchających właśnie radia ???

Mam pomysł jak to zrobic tylko nie wiem jak.

Otuż każdy słuchający radia musi się połączyć z serwerem, a więc trzeba znaleźć liczbę osób aktualnie podłaczonych do serwera. Tylko teraz jak to zrobić :(
Prosze pomużcie
Z góry dzie ki za odpowiedź !!! :)
Więcej : Radio internetowe | Wyświetlone : 3876 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Probelm z ramkami

Witam!
Mam storne glowna index.html podzielona na trzy pionowe ramki, kazda z nich ma odpowiednio ustawiona wartosc "name". Skrajan lewa ramka ma sluzyc za menu - umiescilem w niej strone z menu. Problem jest w tym ze wykorzystuje w owym menu pliki we flash`u. Po klikniecu w menu na np. Oferta chcliabym zeby do srodkowej ramki zostala zaladowana strona oferta.html. Oto kod ktory wyorzystuje:
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=4,0,2,0" width="147" height="34">
<param name="Base" value="Oferta.html">
<param name=movie value="Oferta.swf"> ...
Więcej : Probelm z ramkami | Wyświetlone : 3193 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem!!!!! Nieumien założyć logowania na mojej stronie!!!!

Mam problem..... Nieumiem założyć logowania (podaj login i hasło) na mojej stronie http://www.zwierzak.er.pl Proszę niech ktoś mi pomoże!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(
Więcej : Problem!!!!! Nieumien założyć logowania na mojej stronie!!!! | Wyświetlone : 4182 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

"łapka" na zdjęciu

Więcej : "łapka" na zdjęciu | Wyświetlone : 4814 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

informacje natemat div'ow?

potrzebue troche informaci na temat div'ow, ktore chcialbym blizej poznac. Moze znacie jakies strony z naprawde dobrymi poradnikami lub kursmi??
Więcej : informacje natemat div'ow? | Wyświetlone : 4908 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039