Switch to full style

Teraz jest 15 czerwca 2025, o 00:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Baner

Witam. Jestem moze lekko zaawansowanym kreatorem stron internetowych. Robie jedną strone mojej szkole do której uczęszczam i mam jeden problem. Mianowicie, ktoś juz przedemną zaczął tą strone robić i stworzył baner. Wszystko jest ok tylko szkoła zmieniła patronata i trzeba zmienic napis na tym banerze. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić. Posiadam Macromedie MX (trial) i program Swish. Z góry dzięki :!:
Więcej : Baner | Wyświetlone : 3233 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Bezpieczne połączenie

Co trzeba zrobićaby strona była na bezpiecznym połączeniu o SSL to juzzaczynam się kształcić ale czy trzeba jakoś specjalnie budować skrypciki strony to jużniemam zielonego pojęcia.

Ps. Dzięi za pomoc
Więcej : Bezpieczne połączenie | Wyświetlone : 4396 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

Certyfikaty

Mam takie pytanie bo zabieram się do dorobienia do strony certyfikatów bezpieczeństaw czy jakoś tak to sięnazywa ale nie bardzo wiem jak sięzato zabrać.Może mi ktośpowiedzieć gdzie szukaćinformacji na ten temat jeśli to jakieś skomplikowane zabiegi to prosiłbym o język polski a jeśłi nie please english langue.
Więcej : Certyfikaty | Wyświetlone : 2759 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Tutorial

Więcej : Tutorial | Wyświetlone : 3297 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Kalkulator

Czy jest możliwośćzrobienia takiego skryptu wylkuczając flash-a bo nie chciałbym robić duplikatu czegośtakiego co się znajduje tutaj po kliknięciu na link "ZAMAWIANIE" Chodzi mi o ogólnąbórowę takiego skryptu.

Ps. Z góry dzięki za pomoc.
Więcej : Kalkulator | Wyświetlone : 2957 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Mam problem

Mam problem z formularzem.Zrobiłem system portalowy operujacy na plikach.
w formularzu zmień wygląd wpisuje formułke. i wtedy pojawia się problem !
gdy wpisze np:

<table style="border-color: black">

to w pliku *.txt jest zapisany

<table style=\"border-color: black\">

nie wiem co może być

prosze o pomoc

Więcej : Mam problem | Wyświetlone : 3829 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

WWW na internetdsl.pl????????!!!!!!!!

jak w temacie. Nie wiem dlaczego jak wrzucilem sobie stronke na ftp-a w TPSA to myslalem ze sie nie załaduje tak dlugo czytało mieliło itp.natomist samo kopowanie z i na ftp to jest super wykorzystuje max lącza. Tak samo jest z plikami ciezko je sciagnac itp.
Co moze byc powodem
Prosze o pomoc
Więcej : WWW na internetdsl.pl????????!!!!!!!! | Wyświetlone : 4817 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem ze skryptem

Więcej : problem ze skryptem | Wyświetlone : 5881 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

tworzenie forum internetowego

Witam!
Chcialbym sobie postawic forum dyskusyjne gdzies na serwerze, ale nie mam z tym zadnego doswiadczenia. Po pierwsze forum jest w php, prawda? Po drugie jaka ksiazke polecacie, zeby sie nauczyc php i zeby z niej (albo innej dobrej) napisac to forum. Moze cos jeszcze dopowiecie? Pozdrawiam i z gory dziekuje.
Więcej : tworzenie forum internetowego | Wyświetlone : 14295 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039