Switch to full style

Teraz jest 17 maja 2025, o 11:33

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

PHP-Nuke

Więcej : PHP-Nuke | Wyświetlone : 6352 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

include() i pliki tekstowe

Więcej : include() i pliki tekstowe | Wyświetlone : 15556 | Odpowiedzi : 23 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

smtp server itp

Więcej : smtp server itp | Wyświetlone : 4895 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Interaktywny "formularz"

A dokładnie:
Otwieram dokument html, gdzie znajdują się pola, w które mogę wpisać tekst. Po wpisaniu tekstu nie wysyłam formularza, ale zapisuję go wraz ze zmianami. Przy następnej edycji, wpisana treść jest zachowana. Mogę edytować dokument wielokrotnie.

Chodzi mi o taką "kartę" w którą będę mógł wpisywać jakieś dane i zapisywać je w tym samym, lub innym dokumencie. Nie chcę umieszczać tego "formularza" w sieci, potrzebne mi to do użytku domowego. Mógł bym to zrobić ...
Więcej : Interaktywny "formularz" | Wyświetlone : 7966 | Odpowiedzi : 11 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Spam obcojęzyczny

Witam

Interesuje mnie czy Śmieciarek posiada opcję odfiltrowywania poczty lub spamu w obcym języku.

Pozdrawiam
Więcej : Spam obcojęzyczny | Wyświetlone : 7726 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

pomoze mi ktos?

Potzebna mi jest strone głowna do klanu ale nie umiem tego zrobic jak ma ktos czas to mogł by mi zrobic bym był zobowiazany
Więcej : pomoze mi ktos? | Wyświetlone : 4974 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

XML + FLASH

Więcej : XML + FLASH | Wyświetlone : 2673 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039