Switch to full style

Teraz jest 15 maja 2025, o 15:18

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Licznik pobrań

Więcej : Licznik pobrań | Wyświetlone : 3208 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wyswietlanie danych z MYSQLa

Więcej : Wyswietlanie danych z MYSQLa | Wyświetlone : 4810 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Chyba trudne pytanie !!!

Więcej : Chyba trudne pytanie !!! | Wyświetlone : 2591 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

problem z blokowaniem

Więcej : problem z blokowaniem | Wyświetlone : 5149 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

to nie test pomocy !!!!

Więcej : to nie test pomocy !!!! | Wyświetlone : 2773 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Wykonanie skryptu

Więcej : Wykonanie skryptu | Wyświetlone : 6189 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

trojan w jpeg...

Więcej : trojan w jpeg... | Wyświetlone : 5024 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

synchronizacja oszalała!

Więcej : synchronizacja oszalała! | Wyświetlone : 3344 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Internet Explorer

Więcej : Internet Explorer | Wyświetlone : 5806 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Minęło (...) dni od dnia (szukam skryptu PHP)

Jak w temacie ... szukam skryptu, który będzie zliczał dni od określonej daty.
Długo szukałem takiego skryptu, przegladając zasoby niektórych stron jak i korzystając z Google. Najczęściej znajdowałem takie ale w Javascript a ja poszukuję w PHP. Z góry dziękuję za pomoc :-)

Pozdrawiam
Zbyszek
Więcej : Minęło (...) dni od dnia (szukam skryptu PHP) | Wyświetlone : 5156 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039