Switch to full style

Teraz jest 8 maja 2025, o 19:52

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z ustawieniami

Witam. Mam maly problem z ustawieniami w 5 NxG Pro Trial. Gdy w Pajaczku 2000 jak sie bralo: shift + " to wyskakiwal 2x znak "", ale to dalo sie latwo wylaczyc w 2000. Ale nie wiem jak ta opcja sie nazywa w 5 i nie wiem jak to wylaczyc. Pomozcie i sie nie denerwujcie gdzy jestem nowy :lol:
Pozdro 4 all ...
Więcej : Problem z ustawieniami | Wyświetlone : 4861 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Przeinstalowanie systemu a Śmieciarek

Witam!!

Ponieważ czeka mnie przeinstalowanie systemu, mam w związku z tym pytanie odnośnie Śmieciarka:

Co muszę przegrać na dyskietkę a potem wgrać spowrotem, aby Śmieciarek w nowo zainstalowanym systemie nie musiał "uczyć się" od nowa??
Czy to ma być cały katalog "Settings", czy wystarczą jakieś wybrane jego fragmenty??

Pozdrawiam
/PP
Więcej : Przeinstalowanie systemu a Śmieciarek | Wyświetlone : 8675 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

czt mozna fls dodac do photoshopa

robie strone w photoshopie i sie zastanawiam czy mozna do mojej strony dodac jakis baner z poziomu photoshopa?
Więcej : czt mozna fls dodac do photoshopa | Wyświetlone : 6964 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Jak mądrze zadawać pytania

Tekst Jak mądrze zadawać pytania polecam wszystkim użytkownikom forum. W/g mnie jest to dovra instrukcja użytkowania forum.

Zgodnie z życzeniem autorów tekstu zastrzegam iż serwis w którym jest ten tekst publikowany nie jest wsparciem technicznym dla programów i serwisu CreamSoftware:

"(...)
Wiele stron WWW różnych projektów zawiera odnośnik do tego dokumentu. W porządku, właśnie po to powstał. Jednak jeżeli jesteś webmasterem, który zamieszcza taki odnośnik na stronie swojego projektu - umieść obok informację, że nie ...
Więcej : Jak mądrze zadawać pytania | Wyświetlone : 10988 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dawno mnie tu nie było :-)

Więcej : Dawno mnie tu nie było :-) | Wyświetlone : 4270 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Cena programu

Długo mnie tu nie było! :) No a tak poza tym to mam pytanko. Ile kosztuje Pajączek 5 NxG? Czy jest jakaś zniżka? I właściwie za co płacę - za licencję czy za cały program? Z góry dziękuję za odpowiedź! :D
Więcej : Cena programu | Wyświetlone : 3376 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

ukrywanie adresu url

Więcej : ukrywanie adresu url | Wyświetlone : 4243 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

propozycja funkcjonalnosci w pajaczku

Więcej : propozycja funkcjonalnosci w pajaczku | Wyświetlone : 9527 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ksiazka+plyta

Więcej : Ksiazka+plyta | Wyświetlone : 5465 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

propozycja

Witam ponownie.

Po okresie buntu powracam z nową propozycją.
Czy można stworzyć na forum miejsce, gdzie będą dostępne zaktualne informacje - np. umieszczane raz w miesiącu - z którego my - użytkownicy programu dowiemy się co się dzieje z Pajączkiem ?
np.: Jakie zmiany zostały wprowadzone od odstatniej wersji. co zostało poprawione itd...

tak samo można by było umieściić dział z błędami, który zawierałby spis zgłoszonych - jeszcze nie poprawionych błedów...

proszę zobaczyć jak robią ...
Więcej : propozycja | Wyświetlone : 8726 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039