Switch to full style

Teraz jest 6 maja 2025, o 22:11

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jaki program

Więcej : Jaki program | Wyświetlone : 14705 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem :(

Mam taki problem mam zainstalowany sysyem portalowy php nuke i jak chcę dodać kategorię w dziale FAQ w panelu administracyjnym tam gdzie mi powinno wyświetlać dodane tematy widnieje mi komunikat mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /includes/sql_layer.php on line 286
a linia w której jest owy błąd wyglada tak $row = mysql_fetch_row($res);. I nie zabardzo wiem co mam z tym zrobić

Ps. Z góry dziękuję ze pomoc
Więcej : Problem :( | Wyświetlone : 12111 | Odpowiedzi : 14 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

F11 - przeglądanie

Więcej : F11 - przeglądanie | Wyświetlone : 5023 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

aktywny link w newsie...?

Więcej : aktywny link w newsie...? | Wyświetlone : 2550 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

2 małe sugestie :)

Więcej : 2 małe sugestie :) | Wyświetlone : 4196 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zmiana czasu i kłopoty

Prosze o pomoc bo nie do końca wyjaśnione jest na FAQ co zrobić.
Zgodnie z instrukcją usunąłem z rejestru cały klucz

HKEY_CURRENT_USER\Software\Cream Software\Pajaczek\NxG\5.x\Editor

i nadal nie mogę Pajączka odpalić. Czy w takim razie potrzebna jest ponowna instalacja ? Jeżeli tak to czy zostaną dotychczasowe ustawienia ?
Więcej : Zmiana czasu i kłopoty | Wyświetlone : 6083 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

PaJąCzEk !

Robię witrynę o firmie cream software i o pajączku NxG 5 . Czy mogę udostępnić na niej do ściągnięcia pajaczka 2. i wersję testową paj.professionala? A poza tym doradźcie mi co mogę zamieścić na tej witrynie o pajączku i creamsoftware ?
Więcej : PaJąCzEk ! | Wyświetlone : 6769 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Wirusy , Wirusy

Więcej : Wirusy , Wirusy | Wyświetlone : 5611 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039