Switch to full style

Teraz jest 6 maja 2025, o 22:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

HTML i szablon

Więcej : HTML i szablon | Wyświetlone : 3159 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Apropo pajączka ...

Więcej : Apropo pajączka ... | Wyświetlone : 3951 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Ramki - problem

:? Witam.
Nie mogę sobie poradzić z ramkami. Chcę żeby str główna byłapodzielona na ramki. Ale żebym jedną ramką na której są odnośniki mógł sterować drugą na której przykładowo są informację.
Jak to zrobić. Na tamki już podzieliłem używając kreatora ramek ale jak mam odnośnik w danej ramce to po wciśnięciu wszystko odbywa się w tej samej ramie.
Może ktoś troszkę łopatolpgicznie mi wyjaśni jak to zrobić ...
Więcej : Ramki - problem | Wyświetlone : 4421 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z polaczeniem FTP -> Error #11004

Tresc komunikatu w czasie proby polaczenia z FTP:
Próba po³±czenia z serwerem nie powiod³a siê!
Przyczyna: 500 ESocketException: connect:
WSocketResolveProto: Cannot convert protocol
'tcp', Error #11004
Pajaczek: 5.1.0.

Nie bylo zmian w oprogramowaniu. Inne programy FTP lacza sie z serwerami, do ktorych nie moge dostac sie Pajaczkie, bez problemu.

W³±czenie trybu pasywnego nie pomaga.

Nie znalazlem opisu podobnego bledu na forum[sa opisy podobnych problemow, ale podawane tam rozwiazania nie ...
Więcej : Problem z polaczeniem FTP -> Error #11004 | Wyświetlone : 7613 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pajączek 5 NxG

pytania, sugestie...

Więcej : pytania, sugestie... | Wyświetlone : 4940 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zmiana czasu

Więcej : Zmiana czasu | Wyświetlone : 8536 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kodowanie.

Więcej : Kodowanie. | Wyświetlone : 9319 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z warstwami i IE

Więcej : Problem z warstwami i IE | Wyświetlone : 12924 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

MIKI . CSS

Bawie się teraz css-em i męcze się nad takim jednym problemem . Jak zrobić żeby linki się nie podkreślały ?? Inaczej , robi mi się tak :

miki

a ja chcę żeby było tak :

miki

Proszę o pomoc... :D
Więcej : MIKI . CSS | Wyświetlone : 8821 | Odpowiedzi : 12 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039