Switch to full style

Teraz jest 5 maja 2025, o 21:09

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Wyglad pajaczka

Więcej : Wyglad pajaczka | Wyświetlone : 9351 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

filtr antyspamowy

Więcej : filtr antyspamowy | Wyświetlone : 12379 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Inne nasze programy

Problem z kursorem

Więcej : Problem z kursorem | Wyświetlone : 4077 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Style, warstwy i tabelki

Witam wszystkich !
Ostatnio na którymś z forum znalazłem zapytanie dotyczące edytora wizualnego w Pająku. Zainspirowało mnie to, ponieważ nigdy z takiej funkcji nie korzystałem - wstyd mi trochę, bo Pająka Pro kupiłem prawie rok temu.

Ale do rzeczy.
Po obejrzeniu i sprawdzeniu co potrafi tryb "wizualny" byłem trochę rozczarowany, ponieważ wyobrażałem sobie, że "wizualny" znaczyć będzie prawie graficzny - przeciąganie obiektów (obrazki, teksty itp.).

Czując niedosyt przeszukałem internet i znalazłem kilka różnych edytorów HTML ...
Więcej : Style, warstwy i tabelki | Wyświetlone : 7872 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

problem z iframe w IE

http://www.da-ta.neostrada.pl/iguana/index1024.html

to jest właściwie tylko layout czy ktoś mógłby mi powiedzieć dlaczego płwająca ramka nie wypełnia całej komórki tabeli w ie?
Jestem początkujący więc nie wykluczam, że poprostu czegoś zapomniałem wstawić...
Więcej : problem z iframe w IE | Wyświetlone : 7155 | Odpowiedzi : 6 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Przeszukiwanie oferty etc.

Witam! Jestem nowy i mam taki mały problemik :? :

Tworzę stronę komisu sprzętu muzycznego, cała oprawa graficzna
i kod strony jest już gotowe. Mam natomiast problem z wprowadzeniem
oferty na stronę a konkretnie z jej przeszukiwaniem. Może ktoś ma jakiś
ciekawy pomysł lub przykład jak za pomocą jakiegoś skryptu (jakiego?)
przeszukiwać np. plik zewnętrzny z wszystkimi sprzętami i za pomocą
podanych ograniczeń (np. firma, rok produkcji, ...
Więcej : Przeszukiwanie oferty etc. | Wyświetlone : 5080 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Tryb edytora wizualnego Pajączka 5 - WYSIWYG czy nie ?

Witam Wszystkich 8)

Czy w Pajączku 5 Pro można w trybie edytora wizualnego przemieszczać grafike przy pomocy myszki tak jak ma to miejsce np. w Dreamweaver MX po umieszczeniu jej na warstwie ?

THX
Więcej : Tryb edytora wizualnego Pajączka 5 - WYSIWYG czy nie ? | Wyświetlone : 4818 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podpowiedzi do znaczników - dlaczego mruga?

Witam Wszystkich!

W ver. Pajączek 5 NxG Std. na Win 2000 okienko podpowiedzi do znaczników po najechaniu myszą pojawia się i znika, tak co 0,5 sek.
Skorzystałem ze skrótu Ctrl + \.
Nadal nic, co może być powodem takiego "mrugania" okienka?
Więcej : Podpowiedzi do znaczników - dlaczego mruga? | Wyświetlone : 5727 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

Div - Rollover

Więcej : Div - Rollover | Wyświetlone : 4357 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Szyfrowanie haseł

Więcej : Szyfrowanie haseł | Wyświetlone : 6603 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039