Switch to full style

Teraz jest 6 maja 2025, o 09:19

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Wersja angielska strony www

Od niedawna tworze strony www. Robię zadanie do szkoły i Mam zrobić wersje polską i angielską mojej strony
Więcej : Wersja angielska strony www | Wyświetlone : 4376 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Oceń stronę...

Witamy

Oddajemy do oceny stronę http://www.nowy-staw.pdg.pl. Jesteśmy ciekawi waszych opinii. Każda podpowiedź mile widziana. Pozdrawiamy.
Więcej : Oceń stronę... | Wyświetlone : 4802 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Wyłączanie kopii

Więcej : Wyłączanie kopii | Wyświetlone : 4801 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dzień dobry jestem nowy

Więcej : Dzień dobry jestem nowy | Wyświetlone : 2877 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Ustawienia domyślne

Więcej : Ustawienia domyślne | Wyświetlone : 3023 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Czy ktoś może mi pomóc

Co mam zrobic kiedy w odbieranej poczcie dostaję informację że mój serwer pocztowy wysyła spam i tam dalej jest podany chyba jakiś kod
I jak skonfigurowac śmieciarka z Microsoft Outlook
Więcej : Czy ktoś może mi pomóc | Wyświetlone : 5870 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

DIV , pytanie amatora

Witam, chce zrobic stronke w ukladzie jak na obrazku:
u gory blok na cala szerokosc(bedzie tam motyw graficzny, analogiczny blok na dole.
Pomiedzy tymi blokami 3 bloki o takiej samej szerokosci, 2 gorne o stalej wysokosci a 3ci o zmiennej w zaleznosci od tresci(zewnetrzna strona www).
Mam tez pytanie - czy moge zladowac w jakis sposob do bloku strone zewnetrzna html i sprawic by blok dynamicnzie rozszerzyl sie do dlugosci strony? Jesli nie do jaki ...
Więcej : DIV , pytanie amatora | Wyświetlone : 4623 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039