Switch to full style

Teraz jest 12 maja 2025, o 00:44

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Portfolio

Więcej : Portfolio | Wyświetlone : 4837 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Nie moge zrobić ramki ;/

Witam. Kolega zrobił mi szablon w photoshopie i go "pocioł" ja teraz musze go złożyć. Lecz nie wiem jak. Mógł by to ktoś za mnie zrobić?? :)) Strona bedzie w htmlu.

oto link zdjęcia strony: www.e-graffiti.yoyo.pl/1.png

a oto elementy do pobrania: http://s006.wyslijto.pl/?file_id=47731863719639220456
Więcej : Nie moge zrobić ramki ;/ | Wyświetlone : 5603 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Dodawanie zdjęći do istniejącej strony www

Jak dodać zdjęcia i miniaturki zdjęć do istniejącej strony www za pomocą Pajączka?
Więcej : Dodawanie zdjęći do istniejącej strony www | Wyświetlone : 3223 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Strona w trzech ramkach

Witam, mam pytanko. Stworzyłem stronę startową dzieląc ją na trzy ramki.Jedną górną i dwie na dole według szablonu:

<frameset rows="150,*">
<frame name="lewa" src="header.html" frameborder="1" scrolling="no">
<frameset cols="180,*">
<frame name="lewa" src="menu.html" frameborder="1" scrolling="no">
<frame name="prawa" src="content.html" frameborder="1" scrolling="auto">
</frameset>
</frameset>

W dolnej lewej ramce plik "menu.html" chciałem zamieścić kilka odnośników (np. O mnie, Wakacje itp.). Jak zrobiłem to zwykłymi odsyłaczami do plików html. to poszczególne podstronki otwierają mi się w tej małej ramce, a chciałbym żeby ...
Więcej : Strona w trzech ramkach | Wyświetlone : 5050 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

co to layout

...na czym polega albo co to jest layout, tylko proszę do rzeczy, uczę się więc pytam...
Więcej : co to layout | Wyświetlone : 8199 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zmiana obrazka i muzyka

Więcej : Zmiana obrazka i muzyka | Wyświetlone : 5670 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

CTRL+F, CTRL+R

Więcej : CTRL+F, CTRL+R | Wyświetlone : 6840 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

tworzenie pliku fopen - kodowanie

Więcej : tworzenie pliku fopen - kodowanie | Wyświetlone : 12194 | Odpowiedzi : 6 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Galernik - pomysły

Witam wszystkich,

jeżeli chodzi o pomysły do programu Galernik - to proponuję zapoznać się z Arles Image Web Page Creator - ciekawą rzeczą (wiem, że to już było) jest nakładanie napisów - znaku wodnego, grafiki na zdjęcia - proponuje nad tym skupić uwagę Panów producentów - uważam, jeżeli chodzi o publikacje zdjęć w Internecie jest to podstawa ...

Pozdrawiam,
już praktycznie chyba kolekcjoner programów Cream Software ;-)
Więcej : Galernik - pomysły | Wyświetlone : 8000 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039