Teraz jest 14 maja 2025, o 07:29

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Strona o Władcy Pierścieni

Więcej : Strona o Władcy Pierścieni | Wyświetlone : 4811 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

liniki i div

Więcej : liniki i div | Wyświetlone : 4774 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

serwis o Wordpress

Więcej : serwis o Wordpress | Wyświetlone : 4648 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

polskie znaki na stronce internetowej

miski co ja mam wpisac zeby pojawily mi sie polskie znaki?
Więcej : polskie znaki na stronce internetowej | Wyświetlone : 10069 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

okno "projekt" - czy jest coś takiego

witam,
na pierwszy rzut oka program wygląda bardzo fajnie
ale mam pytanie do użytkowników
czy w pajączku istnieje coś takiego jak okno 'projekt' we frontpage tzn. takie okno w którym można byłoby wizualnie zmieniać tworzoną strone ?
Więcej : okno "projekt" - czy jest coś takiego | Wyświetlone : 4764 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

pliki add-n7ue

kto wie jakim programem otworzyć pliki add-n7ue
Więcej : pliki add-n7ue | Wyświetlone : 7810 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

www.gryguc.pl

Moja pierwsza... :lol:
Więcej : www.gryguc.pl | Wyświetlone : 4074 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Domyslne kodowanie - problem

Czy istnieje mozliwość ustawinienia domyslnego odczytywania i zapisywania w kodowaniu w ISO 8859-2 ?? Bo niestety w programie jest jakieś inne ustawione i zawsze mam problem z Polskimi literami.

Oczywiście moge tak ustawić dla każdego pliku oddzielnie, ale chciałbym z góry dla wszystkich
Więcej : Domyslne kodowanie - problem | Wyświetlone : 6152 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

www.gimzakrzew.internetdsl.pl

Witam wszystkich
Od niedawna w sieci jest strona którą stworzyłem dla pewnego Gimnazjum w którym pracuje moja żonka :)

http://www.gimzakrzew.internetdsl.pl

napiszcie szczerze co o niej sadzicie - pozdrawiam Arki
Więcej : www.gimzakrzew.internetdsl.pl | Wyświetlone : 4370 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

HELP !!! IFRAME +onmausover+onmausout bądź CSS rollorver.

Męczę się już na różnych kilka sposobów. Mianowicie mam stworzoną ramkę "foto" w której wyświetla się fotka zaraz po załadowaniu strony za pomocą:
<iframe name="foto" marginWidth=0 marginHeight=0 src="foto/large/krajobraz/pola.jpg" frameBorder=0 width=100% height=100% scrolling=no div align="center"></iframe>

w innej ramce mam miniatury które po kliknięciu pokazują się duże fotki w powyższej ramce za pomocą target="foto" problem jest w tym że chciałbym by te duże fotki po wczytaniu pojawiały się jako czarno-białe, a po najechaniu myszki w kolorze. Powiedzmy ...
Więcej : HELP !!! IFRAME +onmausover+onmausout bądź CSS rollorver. | Wyświetlone : 4346 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039