Teraz jest 7 maja 2025, o 18:05

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

ciekawe rzeczy...

Ostatnio bardzo zaciekawiło mnie HTA. Skąd mogę czerpać wiedzę na ten temat. Dobry artykuł na ten temat jest na tej stronie, ale czy to wszystko na ten temat? Gdzie mogę znależć coś więcej?
Więcej : ciekawe rzeczy... | Wyświetlone : 5415 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

[bug-report] tab vs spacje. Paj5.2.0

witam,

w dalszym ciagu jest problem z tabulatorami/spacjami.
przyklad:

mam tresc html (znak + oznacza TAB, znak * oznacza spacje):

<b>
+tekst
</b>

i teraz chce zrobic indenta tych trzech linii.
podswietlam je. wciskam tab.
i dostaje:

+<b>
+****tekst
+</b>

a powinno byc:

+<b>
++tekst
+</b>

btw. nie pierwszy raz o tym pisze, wiec jezeli
cos pisze niejasno dajcie znac.
chyba jestem pedantem bo mnie cholernie
to drazni w pajaku. ogolnie dobry soft.

pozdrawiam
Więcej : [bug-report] tab vs spacje. Paj5.2.0 | Wyświetlone : 3933 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

synchronizacja i inne...

Więcej : synchronizacja i inne... | Wyświetlone : 3032 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Malenka uwaga

Więcej : Malenka uwaga | Wyświetlone : 2651 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Małe błędy w Kursach!!!

Brakuje pliku:
C:\Program Files\Cream Software\Pajaczek 5 NxG\Docs\HTML_Tutorial\kolory\kolory.htm
Więcej : Małe błędy w Kursach!!! | Wyświetlone : 3681 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

zapis do pliku przez skrypty

Więcej : zapis do pliku przez skrypty | Wyświetlone : 16430 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Pomoc przy Ustawieniach FTP!!!!!!!!!

Mam wersje testową. Jest SUPER bombowa i zamierzam za miesiąc kupić go ale pod warunkiem że nie bedzie takich kłopotów z kodem licencji jak czytałem na forum.
Mam problem z konfiguracja połączenia. Otuż mam Neostradę :D i nie wiem jak skonfigurowac Pajaczka. :(
Kiedyć miałem LAN (miał kiepski przesył ...
Więcej : Pomoc przy Ustawieniach FTP!!!!!!!!! | Wyświetlone : 7811 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak ustawić Apache'a aby...

Więcej : Jak ustawić Apache'a aby... | Wyświetlone : 3691 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039