Teraz jest 6 maja 2025, o 08:26

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Prosty skrypt w php

Więcej : Prosty skrypt w php | Wyświetlone : 10175 | Odpowiedzi : 10 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

serwer na forum?

Więcej : serwer na forum? | Wyświetlone : 5144 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak wstawiać skrypty ?

Więcej : Jak wstawiać skrypty ? | Wyświetlone : 5880 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wieeeeelki bug w Pajączku...

Więcej : Wieeeeelki bug w Pajączku... | Wyświetlone : 5156 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

maly problem

Więcej : maly problem | Wyświetlone : 5112 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Znaczniki

Witam!!

Postanowilem,dzis zrobic przesiadke na Pajaczka ;D, pobralem wersje testowa.
I brakuje mi, lub nie moge sie doszukac kilku opcji,np:

-inteligentne klamry
np mam taki kod w PHP:
funkcja nazwa (){
for (bla bla){
}
}

Czy jes mozliwosc aby po najechaniu kursorem na { (klamre;)) podswietlala sie } ja zamykajaca( i odwrotnie).
Do tej pory uzywalem edytora, w ktorym to bylo i takie inteligentne odnajdywanie klamr od funkcji ifow i petel, znacznie przyspiesza i ...
Więcej : Znaczniki | Wyświetlone : 4661 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Problem z forum.

Więcej : Problem z forum. | Wyświetlone : 5702 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

bbcode

Więcej : bbcode | Wyświetlone : 2964 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

No i znowu pytanie :-(

Więcej : No i znowu pytanie :-( | Wyświetlone : 17451 | Odpowiedzi : 21 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039