Teraz jest 6 maja 2025, o 10:12

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Rozsuwany layout

Witam,
Mam problem chyba nie do przeskoczenia dla moich mozliwości ;/ Otóż potrzebuje kodu html/pomysłu jak to wykonać dla tego layoutu:
(Lucas: Link usunięto - nie działał)

A teraz o co mi chodzi:
Chciałabym, aby ten jasny content mógł się rozsuwać/posuwać w dół wraz z przybywaniem tekstu. Scrolle mnie już nudzą przyznam szczerze, dlatego proszę o pomoc.

Z góry dzięki wszystkim tym, którzy poświęcili odrobinę czasu na jakąkolwiek refleksje ;d
Więcej : Rozsuwany layout | Wyświetlone : 5872 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

rekordy.ugu.pl

Więcej : rekordy.ugu.pl | Wyświetlone : 3834 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Irytujący błąd w uzupełnianiu kodu

Więcej : Irytujący błąd w uzupełnianiu kodu | Wyświetlone : 6105 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dwie ramki obok siebie

Mam problem. Chciałem zamieścić 2 pływające ramki na mojej stronie tuż obok siebie lecz jedna z nich zawsze jest pod tą pierwszą (ale ze swojej strony np. prawej). Co zrobić aby były obok siebie? Proszę o pomoc.
Więcej : Dwie ramki obok siebie | Wyświetlone : 4619 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

pliki .add - czy naprawdę przymusowe?

Więcej : pliki .add - czy naprawdę przymusowe? | Wyświetlone : 4945 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Sortowanie funkcji w nawigatorze

Więcej : Sortowanie funkcji w nawigatorze | Wyświetlone : 11606 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tabele

Więcej : Tabele | Wyświetlone : 4491 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

ZjedzmyCos.pl

Więcej : ZjedzmyCos.pl | Wyświetlone : 5031 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039