Forum dyskusyjne poświęcone zagadnieniom związanym z tworzeniem serwisów z wykorzystaniem zaawansowanych technologii takich jak PHP, Perl, mySQL, ASP, CGI, XML, itp.
21 listopada 2004, o 22:13
popatrz prosze jak mozesz na swoj post - choc nie powinno byc zle ale chyba nie masz duzo doswiadzcenia z mysleniem moze tam jest coa nie tak
aaa nie chodzi nie
edit/ oops sorki wielgaśne lama ze mnie - wlazłem ze skrótu z menu po lewej i nie zauważyłem, że to druga strona wątku - myślałem, że to jedyny post w temacie - przepraszam bardzo wygłupiłem się.
Ostatnio edytowano 21 listopada 2004, o 22:42 przez
sian, łącznie edytowano 1 raz
21 listopada 2004, o 22:19

eee ...

jak zaczynalem moja przygode z pascalem 10 lat temu (uuu.. to juz tyle czasu?) to w pierwszym tygodniu zdazylo mi sie pytac o co co moglem powoli samemu sprawdzic
troche wyrozumialosci
22 listopada 2004, o 01:23
.. jestem wdzieczny Januzi za jego posty - blad byl w tablicy, ale juz jest ok chodzi dobrze.
SIAN kto pyta nie bladzi. Nad tym ch... problemem spedzilem dwa dni i wydawalo sie ze niema wyjscia choc wszystko wyglada dobrze - no w miare dobrze. Gdybys sian chcial sie cos dowiedziec o lataniu samolotami, moglbym Ci powiedziec duzo. Natomiast tu ja przyszedlem do Ciebie ( experta) zaputac sie co i jak, mysle ze dla tego jest to forum ??. Nie dziw sie ze ktos zadaje glupe pytania, bo to co dla Ciebie jest "piece of cake", ludi "nowych" jest po prostu nowe.
Zreszta slyszlem ze niema glupich pytan - sa tylko glupie odpowiedzi .
pozdrowko i do nastepnego problemu .... Murgrabia