Wątek z archiwum forum

Wróć do listy wątków

Usuniecie katalogu - serwisu - czy to jest błąd ?

Wiadomosc nadesłana przez Dariusz Żwan
dnia Styczen 12, 2001 at 10:23:26

Zauwazyłem pewną lekką wade. Tworze nowy serwis i wskazuje mi katalog w jakim ma byc umieszczony np. SERWIS.
Nie pracujac w pajaczku USUWAM ten katalog ktory byl kiedys lokalizacja serwisu i... po wejsciu do pajaczka po wybraniu tego serwisu (ktiry skasowalem) pojawia sie informacja abym podal nowa lokalizacje.
Ja nie chce jej podawac tylko chce usunac ten serwis ale niestety nie da sie tego zrobic. Musze najpierw podac nowa lkalizacje a dopiero potem moge go usunac

Odpowiedzi na ta wiadomosc: