Wątek z archiwum forum

Wróć do listy wątków

Re: jak to kurde zrobic ???

Wiadomosc nadesłana przez Artur K.
dnia Luty 05, 2001 at 00:37:39

W odpowiedzi na wiadomosc: jak to kurde zrobic ??? nadesłana przez Artur K. dnia origdate

Kurde poprzednio cos popiep.... teraz powinno byc oki
: Mam 2 skrypty napisane w javascript, które aby zadzialaly musza miec okreslone zdarzenie w sekcji BODY onLoad, problem w tym ze nie wiem co zrobic bo obydwa skrypty tego wymagaja i sa uzywane na jednej stronie www. Jeden uzywa BODY onload="type(); return true", a drugi uzywa BODY onLoad="javascript:enter()" jak te 2 zdarzenia wstawic w jedna sekcje BODY onLoad ???


Odpowiedzi na ta wiadomosc: