Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

błąd na mojej stronie

Forum dyskusyjne, na którym można dyskutować na wszelkie tematy, których nie dotyczą pozostałe fora. Do testów proszę używać forum testowego. Proszę już nie zgłaszać stron do oceny. Za dużo było spamu.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

błąd na mojej stronie

Postprzez BigLaach » 6 grudnia 2004, o 23:05

BigLaach
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 54
Dołączył(a): 22 września 2004, o 22:05

błąd na mojej stronie

Postprzez lockoom » 6 grudnia 2004, o 23:56

lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez platekr » 7 grudnia 2004, o 00:32

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez lockoom » 7 grudnia 2004, o 00:52

lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez platekr » 7 grudnia 2004, o 00:59

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez BigLaach » 8 grudnia 2004, o 10:43

BigLaach
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 54
Dołączył(a): 22 września 2004, o 22:05

Postprzez antyqjon » 8 grudnia 2004, o 20:01

Przy bezpośrednim dojściu do tych obrazków jest błąd 403 - dostęp zabroniony. Lockoom, co tam zmajstrowałeś? ;)
antyqjon
Użytkownik forum
Użytkownik forum
 
Posty: 99
Dołączył(a): 4 października 2002, o 15:17

Postprzez lockoom » 9 grudnia 2004, o 13:23

lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez platekr » 9 grudnia 2004, o 17:55

platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland

Postprzez lockoom » 9 grudnia 2004, o 23:01

Nie dobrze. Rozszerzenie nie ma nic do rzeczy to MIME type zwracany przez serwer decyduje o tym jak wyświetli to przeglądarka, a w/w przypadkach zwracane są poprawne. Kłócić się nie będę, ale działało to przez długi czas i jakoś problemów nie było. Zresztą nie wiem jakie miałoby powodować.

/edit: Zresztą tak naprawdę to rozszerzenie też nie wystarcza temu forum. Nie może być też query stringa:
Obrazek
lockoom
Super spec!
Super spec!
 
Posty: 999
Dołączył(a): 30 września 2002, o 19:46

Postprzez platekr » 10 grudnia 2004, o 00:19

Rozszerzenie wystarcza, jakoś mój sig działa. Natomiast co do mime/rozszerzeń, to ja staram się nie wnikać w kod forum bardziej niż to konieczne. W każdym razie opcji do tej funkcji nie widziałem w konfie.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland


Powrót do Offtopic czyli tematy niezwiązane

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron