Switch to full style

Teraz jest 14 maja 2025, o 23:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

problemy z układem strony

Witam

Wykonałem stronę http://www.ogrody-salony.pl na początku było wszystko OK ale z czasem gdy zacząłem dodawać nowe elementy strona zaczęła się rozjeżdżać. W firefoxsie wygląda ok a w IE to już koszmar.
Stronę oparłem na tabeli: logo, pasek z przyciskami, miejsce na treść, stopka.
Miejsce na treść chciałem podzielić na dwie części z lewej obrazek z prawej tekst.
Chciałbym ustawić żeby komórki miały stałą szerokość i nie rozjeżdżały sie tak jak to teraz widać.To samo jeśli ...
Więcej : problemy z układem strony | Wyświetlone : 5130 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Strona ze zdjęciem na czarnym tle.

Witam,
Jestem początkująca więc proszę o wyrozumiałość gdy zacznę wypisywać bzdury. Problem mój to podstrona w której będzie się wyświetlało zdjęcie z mojej galerii. Chcę aby po kliknięciu miniaturki zdjęcia otwierało się ono w nowym oknie na czarnym tle, tak jak to się dzieje na stronie http://www.fotoik.pl/index.php?akcja=autor&rid=18979
Chodzi mi oczywiście o samo czarne tło, bez tych dodatków typu komentarze itp.
Z góry serdeczne dzięki.
Pozdr............
Więcej : Strona ze zdjęciem na czarnym tle. | Wyświetlone : 6399 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak sobie zycie ulatwic

Więcej : Jak sobie zycie ulatwic | Wyświetlone : 10132 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dla bardzo początkujących

Pomoc nie wiem co się dzieje.

Więcej : Pomoc nie wiem co się dzieje. | Wyświetlone : 5008 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Czy będzie to możliwe...

Więcej : Czy będzie to możliwe... | Wyświetlone : 7414 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

Wykonywanie skryptow PHP

Więcej : Wykonywanie skryptow PHP | Wyświetlone : 3809 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pomoc w PHP

Więcej : Pomoc w PHP | Wyświetlone : 4667 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Konwertowanie polskich znaków

Nie wiem dlaczego, ale gdy w pliku z rozszerzeniem .php mam przykładowo komentarz /** Warto¶ć minimalna tętna **/ -- to niemal wszystkie polskie znaki zmieniają się na krzaki. Próbowałem już zmieniać ustawienia, ale lipa, coś mi nie wychodzi :(

poradzicie coś ??

pozdrawiam

primo
Więcej : Konwertowanie polskich znaków | Wyświetlone : 2986 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039