Switch to full style

Teraz jest 18 maja 2025, o 10:02

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

brak listy plików - opuźnienie

Więcej : brak listy plików - opuźnienie | Wyświetlone : 8745 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pajączek 5 NxG

Dodawanie opisów z plików txt

Więcej : Dodawanie opisów z plików txt | Wyświetlone : 7192 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inne nasze programy

system rejestracji

Więcej : system rejestracji | Wyświetlone : 5402 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

standard / professional

Więcej : standard / professional | Wyświetlone : 2924 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

USUWANIE KILKU TABEL

Więcej : USUWANIE KILKU TABEL | Wyświetlone : 4848 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Fikcyjne zatrzymanie operacji

Więcej : Fikcyjne zatrzymanie operacji | Wyświetlone : 7567 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Inne nasze programy

Serwer WWW i właściciel pliku

Mam serwer wirtualny i jeśli uploaduję plik to jestem jego właścicielem. Wystarczy że nadam prawa tylko dla właściciela (np.: 400) i plik jest prawidłowo wyświetlany w przeglądarce. Postawiłem sobie Linuxa i mam kłopot: ten sam plik wyświetlany jest u mnie dopiero na prawach 404. Żeby działał na 400 właścicielem musi być Apache. Czym mogą różnić się konfiguracje tamtego serwera i mojego? Jak to jest, że "tam" apache wyświetla pliki do ktorych prawa ma tylko właściciel ...
Więcej : Serwer WWW i właściciel pliku | Wyświetlone : 6662 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Multimedia w HTML

Więcej : Multimedia w HTML | Wyświetlone : 6001 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

font-style: italic w IE i Firefox

Więcej : font-style: italic w IE i Firefox | Wyświetlone : 4998 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Więcej : Jak stworzyć nowy schemat galeri? | Wyświetlone : 23185 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Inne nasze programy

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039