Nasze strony wykorzystują pliki cookies. Używamy cookies i podobnych m.in. w celach reklamowych i statystycznych oraz w celu dostosowania serwisów do potrzeb użytkowników. Mogą też stosować je nasi reklamodawcy, firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji. W przeglądarce można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Więcej informacji. Jeśli nie wyrażasz zgody, opuść tę stronę.

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Galernik, SpamRebel, Mezzmo, Download Studio, Recover My Files / Photos, programy AVS Audio / Video Converter / Editor i inne.

Moderator: Grupa pościgowa ;-)

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez ptaszko » 5 kwietnia 2006, o 09:49

ptaszko
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 11 grudnia 2005, o 20:08

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez LEMUR » 5 kwietnia 2006, o 21:51

LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez ptaszko » 6 kwietnia 2006, o 08:23

ptaszko
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 11 grudnia 2005, o 20:08

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez LEMUR » 6 kwietnia 2006, o 09:14

LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez ptaszko » 6 kwietnia 2006, o 12:17

ptaszko
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 5
Dołączył(a): 11 grudnia 2005, o 20:08

Re: Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez LEMUR » 6 kwietnia 2006, o 12:47

LEMUR
GURU!
GURU!
 
Posty: 1109
Dołączył(a): 7 listopada 2002, o 21:13

Re: Jak stworzyć nowy schemat galeri?

Postprzez wojak7 » 6 kwietnia 2006, o 14:23

a katalog ze schematami znajduje się w c:\Documents and Settings\[user]\Dane aplikacji\Cream Software\Galernik NxG\Settings\Styles\[nazwa_stylu]
wojak7
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 128
Dołączył(a): 2 października 2002, o 10:02

Postprzez gerwazy » 2 kwietnia 2007, o 19:58

gerwazy
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 3
Dołączył(a): 27 grudnia 2006, o 22:10

Postprzez wojak7 » 2 kwietnia 2007, o 20:59

wojak7
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 128
Dołączył(a): 2 października 2002, o 10:02

zmiana kolorów

Postprzez zbigstar » 5 kwietnia 2007, o 18:46

Zmiana background-color zmienia tylko kolory czcionek, a nie całe tło strony. Jak sie pozbyć np. tego różowego koloru w jednym ze schematów?
zbigstar
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 7
Dołączył(a): 31 grudnia 2006, o 14:10

zmiana kolorów

Postprzez wojak7 » 6 kwietnia 2007, o 21:08

trzeba ustawić background-color dla znacznika body.
wojak7
Jestem tu już dłuższą chwilę
Jestem tu już dłuższą chwilę
 
Posty: 128
Dołączył(a): 2 października 2002, o 10:02

Postprzez Natia » 21 czerwca 2009, o 13:27

Hmm, ja mam takie pytanie, mam wersje demo i zastanawiam sie nad zakupem, problem widze w tym ze program jest opisany jako bardzo prosty, i zgadza sie to do momentu gdy uzywa sie dodanych szablonów, natomiast ja chce stworzyc swój szablon, tzn nadac swoje tło itd, z całej tej dyskusji i z opcji w programie demo wychodzi ze musze sie bawic w edytowanie styli css (moze dla jednych to jest proste, ale ja jestem grafikiem i nie mam ochoty siedziec i wyszukiwac w jakis ciagach komend, ciag liter odpowiadajacych z kolor w html (do tworzenia stron uzywam NVU i tam moge wszystko dodac na zasadzie wyboru z tablicy koloru i to jest proste)) Wiec bardzo prosze o odpowiedz jak to jest z tą prostotą obsługi galernika w przypadku checi stworzenia swojego (prostego) schematu :?:
Natia
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 czerwca 2009, o 13:15

Postprzez jackin » 18 października 2009, o 23:01

No właśnie. Ale dlaczego w książce oficjalnej jest zakładka "wygląd galerii" gdzie można zmieniać przyciski i ogólne tła w prosty sposób graficzny a w programie ostatnio kupionym nie ??????!!!!!! Jest to trzecia plansza i nawet jest fotka tylko co ja kupiłem ????!!!
jackin
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 18 października 2009, o 22:56

Postprzez mienia » 4 sierpnia 2011, o 07:48

Też mam ten problem. Wybrałam schemat Aqua. Pasuje mi w nim wszystko oprócz tła. Jak zmienić kolor tła galerii z błękitnego na np. biały?
mienia
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
Zanim zapytam poszukam odpowiedzi
 
Posty: 1
Dołączył(a): 4 sierpnia 2011, o 07:44

Postprzez platekr » 11 sierpnia 2011, o 23:04

Należy wejść do ustawień galerii (zakładka na dole) i tam w edycji szablonu zmienić kolor w arkuszu stylów CSS.
platekr
Administrator forum
Administrator forum
 
Posty: 1744
Dołączył(a): 8 września 2002, o 22:48
Lokalizacja: Myslenice, Poland


Powrót do Inne nasze programy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników

cron