Switch to full style

Teraz jest 3 maja 2025, o 16:01

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Problem z podglądem

Witam

Niespodziewanie pojawił się u mnie problem z podglądem plików z rozszerzeniem php. Po prostu nagle podgląd przestał działać - program zamiast otworzyć podgląd w wybranej przeglądarce po prostu proponuje zapisanie pliku na dysku. Gdzie może leżeć problem? Nie chodzi mi oczywiście o uruchamianie skryptów. Wcześniej podgląd po prostu pomijał skrypty i wyświetlał "okrojony" plik. Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam.
Więcej : Problem z podglądem | Wyświetlone : 8133 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nie mogę uruchomić Pajączka 5 NxG

Tak jak w temacie. Wczoraj wyłączyłem program dzisiaj nie mogę go już uruchomić. Pojawia się tylko to "kółko" czyli "klepsydra" w xp-eku i od razu znika. Próbowałem reinstalować ale to nie pomaga.
Więcej : Nie mogę uruchomić Pajączka 5 NxG | Wyświetlone : 4523 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Synchronizacja serwisu - niepoprawne działanie

Witam,

Czy tylko jak tak mam, czy u innych jest tak samo ?
Po edycji jedynie kilku plików z kilkuset, do listy synchro dodają się wszystkie pliku serwisu zamiast tylko tych kilka edytowanych.
Na liście pojawiają się nawet pliki pdf oraz grafiki, które są już na serwerze od kilku lat.
A to niepotrzebnie zwiększa czas i efektywność pracy oraz transfer.
Problem zaczął występować po przejściu na 7'demkę no i tak się już z rok z ...
Więcej : Synchronizacja serwisu - niepoprawne działanie | Wyświetlone : 3607 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Jak zalozyc

Więcej : Jak zalozyc | Wyświetlone : 5420 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zakładka "Przeglądanie"

Więcej : Zakładka "Przeglądanie" | Wyświetlone : 4868 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mezzmo....

Witam użytkowników...

Myśle o zakupie programu Mezzmo, ale ma pytanie, bo w wersji próbnej film sie odtwarza owszem, ale bez napisów. Czy jest możliwość obejrzenia filmu z napisami...

Tak, DLNA "chodzi" bez problemów, wszystko sie odtwarza, tylko brak tych napisów.

Dzięki za info...
Więcej : Mezzmo.... | Wyświetlone : 16399 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dla bardzo początkujących

Karta sdhc

Więcej : Karta sdhc | Wyświetlone : 8365 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Nowa wersja pajaczka uaktualnienia

Więcej : Nowa wersja pajaczka uaktualnienia | Wyświetlone : 3352 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039