Switch to full style

Teraz jest 19 maja 2025, o 00:42

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

dzwięk we flashu MX 2004

Wiem ze na flashzone jest tutorial gdzie pokazane jest jak umieszczać dzwięk we fleshu ale ja mam flasha MX 2004 a tam jest pokazane to w 5. Czy moglibyście mi pokazać gdzie jest jakiś tutorial do MX albo sam niech mi ktoś wytłumaczy. Bardzo ważne jest to dla mnie!!!
Więcej : dzwięk we flashu MX 2004 | Wyświetlone : 6703 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

skrypt php jako zmienna (?)

Więcej : skrypt php jako zmienna (?) | Wyświetlone : 4380 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Obrazek pod operą.

Więcej : Obrazek pod operą. | Wyświetlone : 7388 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem z systemem newsów.

Więcej : Problem z systemem newsów. | Wyświetlone : 3047 | Odpowiedzi : 0 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Dzwięk we flashu

Więcej : Dzwięk we flashu | Wyświetlone : 7567 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem z kontrukcją strony

<BODY Background="images/background.jpg" LEFTMARGIN=0 TOPMARGIN=0 MARGINWIDTH=0 MARGINHEIGHT=0>
<TABLE align="center" WIDTH=1000 BORDER=0 CELLPADDING=0 CELLSPACING=0>

Mod: CIACH! czytaj tutaj - prosze nie wklejac calego kodu - wystarczy podac link do strony! A kod prosze wpisywac w znaczniki CODE!

Przed dodaniem pływających ramek pocięta strona była wyswietlana dobrze, po ich dodaniu pod przyciskami pojawiła się przerwa 3milimetrowa, i nieudaje mi sie tego zmienic :/ czy potraficie mi pomóc? I jeszcze jedno pytanie czy da się usunąć wypuklenie z ...
Więcej : Problem z kontrukcją strony | Wyświetlone : 5617 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

kompresja zdjecia

Więcej : kompresja zdjecia | Wyświetlone : 6768 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Problem z tabelą

Więcej : Problem z tabelą | Wyświetlone : 4651 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

konkurs

Więcej : konkurs | Wyświetlone : 13447 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039