Switch to full style

Teraz jest 22 maja 2025, o 11:25

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Reinstalka Windowsa

hej!
Jestem początkujący jeżeli chodzi o komputery .... Mam mały problem. Nie wiem jak przeinstalować system. Ostatnio Win 2000 zainstalował mi brat jakiś czas temu ale wyjechał i nie ma kto mi przeinstalować systemu wiec chce to zrobić sam ponieważ na kompie mam straszny syf i cały system mi chodzi tragicznie.... .Czy jest jakaś strona na której opisane jest po kolei, krok po kroku jak przeinstalować system ?Jeżeli nie to czy znalazłaby sie osoba na ...
Więcej : Reinstalka Windowsa | Wyświetlone : 11479 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Rodzaje umow na kupno php

witam chce kupic od programisty portal i musze zawrzec umowe z nim jaka ??
macie jakies wzory??
Więcej : Rodzaje umow na kupno php | Wyświetlone : 3405 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Błąd Pajączka 5.5.1 po aktualizacji podczas edycji

Nie wiem czym jest to spowodowane. Dzis przytrafilo mi sie to pierwszy raz. Wczesniej nie mialo to miejsca, dopiero po aktualizacji do wersji 5.5.1 zauwazylem ten blad. Sytuacja wyglada nastepujaco mam otwarte dwa dokumenty w Pajaczku.

zmienna =

%]

w miejscu gdzie jest x klikam ENTER i chce wpisac kolejna wartosc w pojedynczych cudzyslowach lecz po wcisnieciu ' kursor wraca na miejsce cos3 kasujac to miejsce i zostawiajac pojedyncze cudzyslowy: ...
Więcej : Błąd Pajączka 5.5.1 po aktualizacji podczas edycji | Wyświetlone : 4279 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Tabela w edycji wizualnej

Więcej : Tabela w edycji wizualnej | Wyświetlone : 2895 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

HTML i Lista Katalogow

Więcej : HTML i Lista Katalogow | Wyświetlone : 3081 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Obraz nad tabelką.

Więcej : Obraz nad tabelką. | Wyświetlone : 9454 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

opera i css

Więcej : opera i css | Wyświetlone : 4489 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Autowysyłanie formularza

Więcej : Autowysyłanie formularza | Wyświetlone : 6178 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Kopiowanie tekstu przez przycisk

Witam
Jak napisac kod tak aby po kliknieciu przycisku mozna bylo skopiowac dany tekst
Więcej : Kopiowanie tekstu przez przycisk | Wyświetlone : 6214 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039