Switch to full style

Teraz jest 22 maja 2025, o 16:11

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Jaki Ja Mam Podać Serwer!!??

Więcej : Jaki Ja Mam Podać Serwer!!?? | Wyświetlone : 4027 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Buttony na obrazku

Więcej : Buttony na obrazku | Wyświetlone : 3573 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Odczyt rozmiaru tabeli

Więcej : Odczyt rozmiaru tabeli | Wyświetlone : 4255 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Nalozenie div na Flasha

Więcej : Nalozenie div na Flasha | Wyświetlone : 2953 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

sponsor

Gdzie szukac sponsora? potrzebuje domene pl lub org lub biz. Pomozcie !! :-)

dla strony www.etpro.tk
Więcej : sponsor | Wyświetlone : 4251 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Tabela zamiast ramek...

Witam!

W jaki sposób tworzy się takie odnośniki, które zmieniałyby zawartość tylko jednej komórki w tabeli? Czyli coś jakby w stylu ramek - że po kliknięciu na odnośnik w jednej ramce zmienia się zawartośc drugiej... Przykład "takiego czegoś" można zobaczyć na stronie http://www.e-mazury.com.pl. Mógłby mi ktoś tak zgrubsza napisać w jaki sposób to działa...??

Pozdrawiam!
Więcej : Tabela zamiast ramek... | Wyświetlone : 5483 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

wklejanie z worda

Więcej : wklejanie z worda | Wyświetlone : 2365 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039