Switch to full style

Teraz jest 22 maja 2025, o 19:40

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Kolorowe suwaki.

Witam i chciałem zapytać o kolorowe suwaki, wiem ze jest artykuł w pomocy ale nie chce jakoś u mnie to zadziałać. Wpisuje <body style="scrollbar-darkshadow-color: #996600; scrollbar-track-color: #CC9900"> i nic sie nie dzieje. Czy to jest poprawna forma?
Więcej : Kolorowe suwaki. | Wyświetlone : 5011 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

jedno zapytanie a dane z roznych tabel?

witam mam taki problemik:

robie wyszukiwarke do spisu, i ta wyszukiwarka ma miec dwie opcje, mianowicie wyszukiwanie po nazwie uzytkownika i po nazwie hodowanego zwierzaka, jezeli chodzi o nazwe uzytkownika to wszystko jest ok, poniewaz dane sa w jednej tabeli, gorzej jezeli chodzi o nazwe zwierzaka, poniewaz nazwy zwierzakow sa zapisywane w tabeli terrarysta_spis a dane ktore maja byc wyswietlone w phpbb_users, nie wiem czy jasno to wyrazilem wiec zapisze to jeszcze na przykladzie:

tabela ...
Więcej : jedno zapytanie a dane z roznych tabel? | Wyświetlone : 16760 | Odpowiedzi : 24 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

jak przypisac <p> do skrótu klawiszowego?

Witam!

Jak mogę sobie przypisać pod skrót klawiszowy wstawienie (i ewentualne objęcie zaznaczonego tekstu) znacznikiem <p>?

Zaznaczam, ze domyślny skrot Shift+Ctrl+P wstawiający znacznik akapitu, mam przypiasany do <div>. Chce osobno mieć pod skrótem <p>...

Nie znalazłem na liście funkcji odpowiedniej, żeby do niej przypisać <p> albo <div>... :(

dzięki za pomoc!

Adam
Więcej : jak przypisac <p> do skrótu klawiszowego? | Wyświetlone : 3143 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

CHIP 10/2005

No i znowu coś znalazłam 8) Piszą w dziale Komunikacja/nowości na stronie 120. Fajny tytuł dali - "Profesjonalna Pajęczyna" :) Napisali krótko, ale ładnie. Miło czytać takie artykuły o swoim ulubionym programie :D
Więcej : CHIP 10/2005 | Wyświetlone : 9567 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Publikuj otwarte - czy to normalne?

Więcej : Publikuj otwarte - czy to normalne? | Wyświetlone : 4312 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

visited nie działa

Więcej : visited nie działa | Wyświetlone : 4855 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039