Switch to full style

Teraz jest 23 maja 2025, o 16:33

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

2.0 czy 2.1 ?

Więcej : 2.0 czy 2.1 ? | Wyświetlone : 6883 | Odpowiedzi : 9 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

mysql w switch

Więcej : mysql w switch | Wyświetlone : 6042 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

bledne wyswietlanie literki ź

Więcej : bledne wyswietlanie literki ź | Wyświetlone : 4057 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Formularz z "autouzupełnianiem"

Więcej : Formularz z "autouzupełnianiem" | Wyświetlone : 2835 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Linki

Mam pytanie, co należy zrobić ,aby link ukrywał się słowem. Np. Chcę napisać, jeśli chcesz wejść na stronę naciśnij TUTAJ. Gdy kliknę na słowo TUTAJ wyświetli mi się adres strony która pod tym słowem się znajduje.
Więcej : Linki | Wyświetlone : 2767 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pomoc-ramki

czesc jestem poczatkujacym w dziedzinie html Smile

pam pytanie i prosbe

chodzi o to,ze chcialbym wiedziec czy strona wczytywana do ramki musi miec taki sam rozmiar jak ramka??(tak aby idealnie pasowala)czy jest jakis skryt albo argument ktory powodowalby skalowanie danej strony do ramki
pomocy
Więcej : Pomoc-ramki | Wyświetlone : 4717 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dla bardzo początkujących

Upload plików

Witam,

Lockoom w swoim artykule:
http://www.creamsoft.com/forum/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=47
napisał:
Na szczęście wartości upload_max_filesize w pliku php.ini nie da się oszukać. Uwaga, jednak, ta zmienna ma domyślną wartość 2 megabajtów. Możemy ją jednak zmienić z poziomu skryptu za pomocą funkcji ini_set().

Czy w końcu można zmienić wartość tej zmiennej czy nie !!?
Oczywiście interesuje mnie zmiana z poziomu skryptu, a nie w ini.
A jeśli można to jak ?!

Pozdrawiam,
Paweł
Więcej : Upload plików | Wyświetlone : 3359 | Odpowiedzi : 2 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pytanie\Problem

Chcę zrobić zamiast ramki od tabelki wstawić jakies narysowany pprostokąt.Jak to mam zrobić.Pomózcie
Więcej : Pytanie\Problem | Wyświetlone : 3108 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zwijanie sekcji w wer.5.5.0

Więcej : zwijanie sekcji w wer.5.5.0 | Wyświetlone : 2568 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039