Switch to full style

Teraz jest 25 maja 2025, o 23:34

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Includowanie ?

Więcej : Includowanie ? | Wyświetlone : 4546 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

znacznik <form>

Więcej : znacznik <form> | Wyświetlone : 3256 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

if na tablice

Więcej : if na tablice | Wyświetlone : 7335 | Odpowiedzi : 11 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Wyszukiwanie i zmiana

Więcej : Wyszukiwanie i zmiana | Wyświetlone : 5795 | Odpowiedzi : 7 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Błąd z synchronizacją 550

Więcej : Błąd z synchronizacją 550 | Wyświetlone : 2522 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

emulator modemu czy coś ....??

Witam!
No sprawe mam chyba troche śmieszną i nie wiem takze czy trafiona jesli chodzi o tematyke tego forum ale, w skrócie:

Szukam możliwości (najprawdopodobniej programu) który spowolnił by moje łącze internetowe (t1) i symulował np połączenie modemowe o predkości 3,5 kb/s...

Może teraz wyjaśnie do czegop mi to własciwie potrzebne - bo sam bym sie uśmiał jak by mi ktoś wyjechał z textem że ma zbyt szybkie łącze i chce ograniczyć jego predkość...

Powód ...
Więcej : emulator modemu czy coś ....?? | Wyświetlone : 2742 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

zrobić, przerobić logo. Da się?

Chodzi mi o taki problem. Mam herb mojego miasta.http://lider.ietu.katowice.pl/03/Legnica/Herb_Legnica.jpg I czy da się zrobić tak, żeby tego lwa tak przeobrazić i zrobić go w pozycji jakby skakał? Jak da się to w jakich programach...
Więcej : zrobić, przerobić logo. Da się? | Wyświetlone : 11208 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Imieniny i urodziny w JavaSpript na strone html

1. Co trzeba wstawić na strone "html", by na mojej stronie była wiadomość o imieninach(kto w dniu dzisiejszym na imininy)bo samo się zmieniało na stronie, tak jak na przykład godzina czy data w JavaSpript! :roll:

2. Co trzeba wstawić na strone html, by z listy ok. 26 osób pokazywało kto ma w najbliższym dniach urodziny, kto ma, za ile dni ma, kto będzie mieć w najbliższym ...
Więcej : Imieniny i urodziny w JavaSpript na strone html | Wyświetlone : 5586 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039