Switch to full style

Teraz jest 25 maja 2025, o 22:32

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

Główna ramka

Więcej : Główna ramka | Wyświetlone : 5312 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dla bardzo początkujących

przeglądarki internetowe

czemu strona www.aneroth.prv.pl działa poprawnie tylko w internet explorerze a w operze i fire foxsie nie, piszę nową stronę i jestem początkujący aneroth to moja pierwsza używam pajączka NxG standard no i w nowa strona też działa tylko w internet expolrerze :cry:
Więcej : przeglądarki internetowe | Wyświetlone : 3776 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

POMOCY

Mam pytanie.Czy można "ściągnąć" dp pajączka strone www z internetu w celu zmienienia jej wyglądu?Jeśli tak to w jaki sposób?Prosze o porady i z góry dziękuje za zainteresowanie.

POZDRAWIAM
Więcej : POMOCY | Wyświetlone : 12017 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Inne nasze programy

pomocy

Mam prośbe. Chodzi o skrypt żeby jak kliknie się na guzik oddworzyła się jakaś muzyczka. Z góry dziękuje!!!
Więcej : pomocy | Wyświetlone : 3835 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Błąd svchost - Pamięć nie może być "read"

Potrzebuje szybkiej pomocy.
Uruchamiam komputer, ładuje się system, gdy juz prawie wszystko jest, wyskakuje mi:

svchost.exe - Błąd aplikacji
Instrukcja spod "0xXXXXXXXX" odwołuje się do pamięci pod adresem "0xXXXXXXXX. Pamięć nie może być "read".

I koniec, nic na kompie nie da się uruchomić, baaa, nawet nie da się go "cywilizowanie" wyłączyć. Jedyne co, to się ładują foldery.

Dodam, ze testowałem pamięć Memtestem86+ i jest sprawna.

Siedze teraz na starym kompie, ani Pajączka, ani nawet Worda, ...
Więcej : Błąd svchost - Pamięć nie może być "read" | Wyświetlone : 15587 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

$_POST['zmienna']

problem moj wyglada tak:
mam formularza a na nim pole tekstowe i przycisk

$pole=$_POST;
$dodaj="INSERT INTO finish VALUES('','$pole')";
i co sie dzieje. klikniecie przycisku powoduje przypisanie wartosci $_POST do zmiennej $pole a nie dodanie rekordu :(. Dopiero jak drugi raz wpisze tekst w pole, to mi doda ale dwa ostatnie, wiec i tak nie dziala jak powinno.Kto pomoze?
Więcej : $_POST['zmienna'] | Wyświetlone : 4629 | Odpowiedzi : 5 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Pozycjonowanie

Więcej : Pozycjonowanie | Wyświetlone : 5990 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

problem z polskimi znakami :(

No wiec mam taki problem, jak dodaje przez formularz rekordy do bazy danych wpisujac polskie znaki, to po dodaniu rekordu w bazie danych wyskakuja mi krzaki, i tak samo jest jak odczytuje rekord na stronie, prosze pomozcie ;)
Więcej : problem z polskimi znakami :( | Wyświetlone : 4285 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Nowy dokument z makrokodu

Z makrokodu serwisu prywatnego (wersja komercyjna Pajączek NxG professional) outerspace chcę utworzyć nowy dokument. Po zaznaczeniu makrokodu strony głównej i poleceniu "utwórz nowy dokument" otrzymuję nowy dokument ale zmienione są kolory liter tekstu i brakuje dolnej części tła strony. Raz udało mi się zrobić to poprawnie ale teraz za każdym razem jest źle. Wykasowałem wszystko i ponowna próba jest taka sama. Jestem początkującym i nie wiem gdzie zrobiłem błąd.
Więcej : Nowy dokument z makrokodu | Wyświetlone : 2854 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039