Switch to full style

Teraz jest 1 czerwca 2025, o 13:58

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

odświeżanie strony

Więcej : odświeżanie strony | Wyświetlone : 3025 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Jak zmniejszyć tabelkę

Więcej : Jak zmniejszyć tabelkę | Wyświetlone : 3503 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Formularz i obrazek zamiast pola input

Witam, męczę się nad formularzem, który będzie wysyłał wiadomości ze strony WWW (mozna powiedzieć że jestem amatorem) ... <input type = reset value="wyczyść"> i <input type = submit value="wyślij"> tworzą mi przyciski wyczyść i wyślij ... A ja chciałbym zamiast takich przycisków wstawić graficzne klawisze (wcześniej przygotowane jpg). Jak to zrobić ? Odrazu uprzedze - na forum znalazłem jeden podobny wątek, ale niestety za dużo mi nie pomógł ... Prosze o pomoc.
Więcej : Formularz i obrazek zamiast pola input | Wyświetlone : 4854 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Problem z mail

Więcej : Problem z mail | Wyświetlone : 4212 | Odpowiedzi : 3 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

POMOCY.. PRZEGLADARKA GRAFICZNA

Więcej : POMOCY.. PRZEGLADARKA GRAFICZNA | Wyświetlone : 4106 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

PC World Komputer nr 06/2005

Więcej : PC World Komputer nr 06/2005 | Wyświetlone : 6232 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

php i css ??

Więcej : php i css ?? | Wyświetlone : 13115 | Odpowiedzi : 18 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039