Switch to full style

Teraz jest 4 maja 2025, o 18:23

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

zmiana " na '

Witam czy istnieje możliwość ustawienia tak Pajączka aby przy podpowiedzi w znacznikach używał apostrofów zamiast cudzysłowów? np href="mailto:" zamienić na href='mailto:' Z gory bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Więcej : zmiana " na ' | Wyświetlone : 3839 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pajączek 5 NxG

Domykanie po wciśnięciu </

Witam,
czy da się tak ustawić aby tagi się same domykały?

czyli jak mamy
<table><tr><td>
wciskam
</
i dokańcza mi
</td>
potem znowu </
i robi </tr>
i tak dalej.

Bo to automatyczne zamykanie, czyli <table> i od razu mam </table> to trochę męczące.
Więcej : Domykanie po wciśnięciu </ | Wyświetlone : 3589 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Nowa domena a css?

Więcej : Nowa domena a css? | Wyświetlone : 8902 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Nowy sklep interentowy

Więcej : Nowy sklep interentowy | Wyświetlone : 4128 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem z tabelą

Więcej : problem z tabelą | Wyświetlone : 4883 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Połączenie z serwerem WWW

Więcej : Połączenie z serwerem WWW | Wyświetlone : 5755 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pajączek 5 NxG

Mamy dla ciebie pracę....

Strona polsko-niemieckiej agencji pracy. Zatrudniająca osoby chętne do pracy w opiece na terenie Niemiec.
Proszę o kreatywną krytykę....
Ps. Wejście na wersję niemiecką przez odsyłacz zewnętrzny - nie wiem jak jest lepiej?

Styl strony mocno narzucony (logo, menu, treść itp), ale jeszcze nie jest dokończona.

Podaję link:
http://www.prestige24h.com
Więcej : Mamy dla ciebie pracę.... | Wyświetlone : 4238 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Białe znaki na końcu wiersza

Witam,
Szukałem rozwiązania w ustawieniach programu, ale go nie znalazłem.
Czy jest taka opcja (a jeżeli nie ma - jaka jest szansa na jej dodanie?) aby program przy zapisywaniu pliku automatycznie usuwał białe znaki z końca wiersza?
Pojawiają mi się dosyć nagminnie i póki co radzę sobie odpalając skrypt, który przelatuje wszystkie pliki i usuwa co trzeba - ale jest to bardzo uciążliwe.
Więcej : Białe znaki na końcu wiersza | Wyświetlone : 3477 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Podpowiedzi PHP przestają działać gdy...

Witam.

Podpowiedzi nie działają gdy:

1) piszemy skrypty pod CLI, pierwsza linia zaczyna się od:
#!/usr/bin/env php
<?

function moja($xx)
{

}

moja()

?>

2) chcemy korzystać z odziedziczonej klasy i zaimplementować iteratory w klasie
class proba
{
public function hej($x)
{

}
}

class test extends proba implements Iterator
{
public function moja($id)
{

$this->
}
private function twoja($txt)
{

}

}

Pozdrawiam
Więcej : Podpowiedzi PHP przestają działać gdy... | Wyświetlone : 3312 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039