Switch to full style

Teraz jest 6 czerwca 2025, o 03:59

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

menu poziome rozwijane?

Więcej : menu poziome rozwijane? | Wyświetlone : 5041 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Pop-up i psanie po obrazach

Witam mam pytanie dotyczace tego co juz bylo nie raz poruszane ale czytalem forum i odpowiedzi nie ulatwily mi sprawy.
1. Na stronce mam tlo w postaci obrazka no i tabele w ktorych tłem takze sa obrazki no i jak na nich pisac? ja robie to w taki spoob
<div style="position:absolute; left:645px; top:300px; ">tresc</div> no ale takie rozwiazanie nie jest chyba najlepsze poniewaz przy zmianach wielkosci okna przegladarki wszystko sie przestawia i robi sie balagan. ...
Więcej : Pop-up i psanie po obrazach | Wyświetlone : 3642 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

procent wczytania..

Witam!
Czy można w jakiś sposób umieścić na stronie obrazek, tak aby w trakcie jego wczytywania pojawił się rosnący procent i jak bedzie 100% aby pojawił się obrazek?
dzieki wielki za pomoc
pozdrawiam
glide
Więcej : procent wczytania.. | Wyświetlone : 5076 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Kodzik

Chciałbym kod:aby napisy szły z góry na dól albo z dolu na góre wiem ze cos takiego jest bo wiedzialem
Więcej : Kodzik | Wyświetlone : 5573 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Co robicie gdy macie dość?

Na pewno większości z Was zdarzyło się siedzieć 6+ godzin nad jedną rzeczą, niektórzy mają tak codziennie. Najgorzej jest gdy tworzę coś nowego i muszę nieustannie myśleć i kombinować.

Interesuje mnie co robicie, gdy zamiast kodu widzicie zajączki, zamiast echo piszecie cout, gdy utkniecie nad problemem zsumowania dwóch wartości :D Wiem że to skrajność, która mi się może 1-2 razy w życiu zdarzyła, ale wiecie o ...
Więcej : Co robicie gdy macie dość? | Wyświetlone : 4614 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Problem z Forum

Więcej : Problem z Forum | Wyświetlone : 6253 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dla bardzo początkujących

Jak mozna...Licznik

Więcej : Jak mozna...Licznik | Wyświetlone : 6143 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

funkcje i formularze

podobnie jezeli mam kilka formularzy..

jak powinna wygladac ta funkcja:

function pokazWarstwe(name) {
document.getElementById(document.forms.name.value).style.visibility = 'visible';
}

w tym kodzie odwoluje sie do forms.. co trzeba wpisac aby wywolac funkcje z parametrem okreslajacym formularz??

Dexter. dzieki za pomoc ;-).. i tak tylko ty mi odpowiadasz
Więcej : funkcje i formularze | Wyświetlone : 3225 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

funkcje...js...HELP

Więcej : funkcje...js...HELP | Wyświetlone : 3253 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039