Switch to full style

Teraz jest 7 czerwca 2025, o 21:57

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

pomocy!!!!

mam pytanko !!!!! generalnie tworze strony w photoshopie pozniej tne je na obrazki i tabele i tak powstaje strona ale chcialbym aby gorna czesc tzw baner wczytywal sie tylko raz gdyz zazwyczaj jest to flash jak zrobic zeby prosto z photoshopa i z drobna modyfikacja kodu podstrona wczytywala sie d dolnej tabeli!!!!!! prosze o pomoc z gory dzienx
Więcej : pomocy!!!! | Wyświetlone : 4333 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Która fura? :)

Hejka!

muszę przed wakacjami qpić auto. I oczywiście nie wiem co wybrać - do niedawna chciałem Fiata Palio (bo dość tani i nie najgorszy ponoć), potem pomyślałem, że lepiej dopłacić troszkę i kupić Opla Astrę II (kombi) ale znowu usłyszałem, że lepiej już wziąć Forda Focusa (kombi) - bo można znaleźć mniej więcej w tej samej cenie co Astrę. Oszz... Ogłupieć można. Fiacior zdecydowanie najtańszy, ale też najniższa klasa co tu kryć. Tak więc raczej ...
Więcej : Która fura? :) | Wyświetlone : 4956 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

problem z paskami

Więcej : problem z paskami | Wyświetlone : 3648 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

Przycisk TAK/NIE

Więcej : Przycisk TAK/NIE | Wyświetlone : 3548 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

Scrolling

Więcej : Scrolling | Wyświetlone : 6118 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

szybkie chodzenie po zakładkach opisanych...

to jest to, czego mi brak. Szybkie - np. sktótem klawiszowym Ctrl-PgUp/PgDn.
Pozdrawiam
Więcej : szybkie chodzenie po zakładkach opisanych... | Wyświetlone : 2620 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

uzupełnainie znaczników xhtml

Posidam Pajączka NxG Standard 5.4.0. W wersji 5.3.0 znaczniki automatycznie uzupełniały się jako znaczniki z xhtml (np. <br> uzupełniało jako <br />). W wersji 5.0.4 są już bez " /". Co zrobić aby wpisywane znaczniki były z xhtml (nie tylko <br />)?
Więcej : uzupełnainie znaczników xhtml | Wyświetlone : 4912 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

referencja w SQL (oracle)

Więcej : referencja w SQL (oracle) | Wyświetlone : 3193 | Odpowiedzi : 1 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

Flash PHP i POST

Więcej : Flash PHP i POST | Wyświetlone : 2608 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039