Switch to full style

Teraz jest 5 maja 2025, o 06:37

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

avi, kompresja, transmisja RT

Więcej : avi, kompresja, transmisja RT | Wyświetlone : 6988 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

Przełączanie między UTF a ISO

Więcej : Przełączanie między UTF a ISO | Wyświetlone : 3257 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pajączek 5 NxG

Kilka stronek do oceny (Hydraulik, Lombard, Cukiernia, itp)

Hej,

Mam do oceny kilka stronek, do każdej zamieszczam krótki opis, dlaczego strona wygląda akurat tak ;)

http://www.hydraulik-warszawa.net - Ten hydraulik nie ma pojęcia o internecie i raczej ciężko mu idzie z komputerem, więc ciężko było uzyskać jakieś sensowne teksty czy zdjęcia. Warszawa ma to do siebie, że konkurencja jeśli chodzi o usługi hydrauliczne jest dużą, więc musiałem nieźle pokombinować, żeby zrobić "coś z niczego". Stronka miała ...
Więcej : Kilka stronek do oceny (Hydraulik, Lombard, Cukiernia, itp) | Wyświetlone : 5189 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

Osoby o trwałym kalectwie fizycznym...

Witam, co autor programu rozumie przez "osoby o trwałym kalectwie fizycznym" ? Chciałbym się coś więcej o tym dowiedzieć jakie osoby się kwalifikują, jakie dokumenty są wymagane
Więcej : Osoby o trwałym kalectwie fizycznym... | Wyświetlone : 4803 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pajączek 5 NxG

lightboxy

Mam problem z lightboxami, dopoki nie wrzucilam strony do sieci wszystko pieknie dzialalo .a w sieci juz nie chce. dlaczego?
Więcej : lightboxy | Wyświetlone : 10822 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

schowek, wieloschowek, clipboard

Nie ma nic o tym na forum, więc chyba nikt poza mną nie ma kłopotów z kopiowaniem i wklejaniem tekstów. Dlaczego ja je mam???

Pajączka używam od czasu pierwszej wersji i pracowało się przyjemnie i bez zarzutów. Uaktualniałem kolejne wersje, w końcu kupiłem 5.9 PRO i zaczęły się problemy.

Przy tworzeniu nowych dokumentów html końcówka nie wchodzi, chociaż jest w dolnym okienku, więc trzeba ręcznie ją dopisywać za nazwą pliku. Mała rzecz, a irytująca, bo ...
Więcej : schowek, wieloschowek, clipboard | Wyświetlone : 6836 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pajączek 5 NxG

galeria w ramkach

Witam,
mam jak zwykle prozaiczny problem z ktorym nie umiem sobie sama poradzic, wiec prosze o pomoc. robie galerie zdjec na stronie podzielonej ramka na dwie. w jedenej mam miniatury zdjec ktore po kliknieciu maja sie wyswietlac w wiekszym formacie w ramce obok. I wszystko dziala tylko nie wiem jak namowic te wieksze zdjecia by wyswietlaly sie na srodku ramki a nie przy lewym boku. czy ktos by mogl mi w tym pomoc? serdecznie dziekuje ...
Więcej : galeria w ramkach | Wyświetlone : 11419 | Odpowiedzi : 10 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

Layout w Pajączku

Więcej : Layout w Pajączku | Wyświetlone : 4331 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dla bardzo początkujących

Bardzo proste pytanie

Więcej : Bardzo proste pytanie | Wyświetlone : 5824 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dla bardzo początkujących

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039