Switch to full style

Teraz jest 16 maja 2025, o 22:27

Nowości Nowości na cream.software forum

Mapa strony cream.software forum » Dział : cream.software forum

Rozmowy na temat oprogramowania i technologii

SQL-poszukiwane zapytanie

Witam. Jestem tu nowy ale mam problem. Mianowice poszukuje zapytania, które zmieni mi każdą wartość danej komórki na to co mu wpisze. Np. jeśli wartość komórki będzie "ola" to żeby mi zmienił na "=".

Pozdrówka Siesiu
Więcej : SQL-poszukiwane zapytanie | Wyświetlone : 4376 | Odpowiedzi : 4 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

query

Więcej : query | Wyświetlone : 12656 | Odpowiedzi : 17 | Dział : PHP, Perl, SQL, CGI, XML...

O CO W TYM CHODZI?????????

Więcej : O CO W TYM CHODZI????????? | Wyświetlone : 2845 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pajączek 5 NxG

Czy można śmiało...?

Czy można spokojnie i bez problemów używać najnowszego pająka. Mam zamiar go kupić ale się waham, tyle błędów w poprzednich wersjach - nikt ich nie koryguje? Słyszałem że wciąż są problemy z weryfikacją kodów i wyszukiwaniem ciągów znakowych. Może ktoś szczerze odpowiedzieć? :wink:
Więcej : Czy można śmiało...? | Wyświetlone : 5477 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pajączek 5 NxG

Rozmiar obrazka w JavaScript

Czy da się w JavaScript odczytać rozmiar pliku graficznego (np. 500x250).Jeśli tak to jak?
Co chce zrobić: Otwieranie obrazka w oknie pop-up o rozmiarze dopasowanym do wielkości obrazka bez podawania tego przy każdym obrazku ręcznie w wywołaniu funkcji.
Więcej : Rozmiar obrazka w JavaScript | Wyświetlone : 5722 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Języki JavaScript i VBScript

No i jeszcze o gif-ach!!!

Mam część tabelki (element większej): h=40,w=60 i mam gif-ka h=40 w=60 no i oczywiście problem, gif-ek nie chce wbryknąć do tego otworku - rozpycha go o jakieś 40px (mam linijke ekranową). W czym tkwi problem. Czy koś miał coś podobnego albo ma rozwiązanie - czekam przy komputerku-początkujący :?
Więcej : No i jeszcze o gif-ach!!! | Wyświetlone : 8398 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Grafika i obróbka zdjęć

<!--ankieta-->

powiedzcie kto kupuje
bo ja kupuje
Więcej : <!--ankieta--> | Wyświetlone : 8204 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Offtopic czyli tematy niezwiązane

reklama/news flash a'la pop-up

Mam pytanko. Wiem że pewnie na mnie się tu posypie grad upomnień, ale może mniejszy jeśli wyjaśnię ideę.

Chodzi mi o taką "reklamę" wykonaną np we flashu (półprzezroczystą lub o różnym od prostokątnego kształcie) Która by wyskakiwała na okienku własnie otwartym. Coś jak czasem wyskakują reklamy na gazeta.pl Chodzi mi o to żeby po załadowaniu strony przykrywała część tekstu i po naciśnięciu "X" znikała. Nie chcę standardowego pop-up bo to już blokują prawie wszystkie antywiry ...
Więcej : reklama/news flash a'la pop-up | Wyświetlone : 4756 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HTML i tworzenie stron WWW

program się nie uruchamia

mam problem, program po zainstalowania SP2 nie uruchamia sie wcale, system markuje ze program sie odpala i po paru chwilach nie ma ani markowania ani programu gotowego do pracy. mam program w wersji Profesjonal, wiec teoretycznie nie powinno byc klopotu.
Więcej : program się nie uruchamia | Wyświetlone : 6521 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pajączek 5 NxG

Zaloguj

Statystyki

Liczba postów: 23238 • Liczba wątków: 5341 • Liczba użytkowników: 5039